Az élet szép!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_10265617_678052852255055_6705646829403369871_o.jpgÖrömmel meg osztom ezt a Kisiratosi házunkból érkező kedves levelet, mert bár nekem írták, mindannyiunknak szól, akik a Szent Ferenc Alapítvány szervezésében a bajban lévő gyermekek barátai lettünk!! Hála és köszönet mindazoknak, kik a hosszú évek alatt imával, jó szóval, munkájukkal, adományokkal segítették Mónikát és az ő több mint ötezer fogadott testvérét!!
Kedves Csaba testvér!
Hálával fordulok Önhöz, hogy megköszönjem az alkalmat hogy az alapítványnál lehettem. Köszönőm azt hogy ha bármi volt mindig számíthattam Önre, és megadott nekem mindent ami öntől tellett. Az alapítvány esélyt adott egy életre, egy olyan életre amelyet elképzelni sem mertem volna ezelőtt 8 évvel. Esélyt adott arra, hogy legyen valaki belőlem. Most 8 evvel ezelőtt olyan lány voltam akinek sok esélyt nem adtak hogy bárki és barmi is legyen belőle.. Most pedig itt vagyok a sikeres érettségi után, úton az egyetem fele és egy hang belül azt súgja : " Ez Csaba Testvér nélkül nem ment volna " !! Köszönöm!! Az alapítványnál töltött éveim maradandók lesznek, mindig emlékezni fogok mindenkire, mert örökre szóló barátokra leltem, akikre mindig számíthatok, és nagyon megszerettem a gyerekeket!
Hálás vagyok mindenért!! Ön számomra mindig egy példakép marad akire felnézek amíg csak élek, mert egy olyan dolgot tett ami senkinek sem jutott eszébe, és nem is tettek volna ilyen sokat e cél érdekében! Ön sok mindenkinek, megmentette az életét!! Köszönőm, hogy nekem is lehetőséget adott egy jobb és szebb életre! Az Úr tartsa meg Önt, vigyázzon minden léptére, lássa el az èletèt sok sok szeretettel, békességgel és ami a legfontosabb soook sok hittel! Az Úr békéje legyen Önnel!
 
Teréz anya:
Az élet himnusza
Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan! 
Az élet szép - csodáld meg! 
Az élet boldogság - ízleld! 
Az élet álom - tedd valósággá! 
Az élet kihívás - fogadd el! 
Az élet kötelesség - teljesítsd! 
Az élet játék - játszd! 
Az élet vagyon - használd fel! 
Az élet szeretet - add át magad! 
Az élet titok - fejtsd meg! 
Az élet ígéret - teljesítsd! 
Az élet szomorúság - győzd le! 
Az élet dal - énekeld! 
Az élet küzdelem - harcold meg! 
Az élet kaland - vállald! 
Az élet jutalom - érdemeld ki! 
Az élet élet - éljed! 
Köszönök mindent!!
Bajkó Mónika!