Nagy szeretettel várunk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_8282.JPGSzeptember 17-én, vasárnap 9.00 órakor Csíkszentsimonban találkozunk az alcsíki, kászoni otthonaink gyermekeivel, és szeretnénk együtt elzarándokolni Csíksomlyóra! Útközben Szentkirályon egy finom ebéd erejéig megszakítanánk az utunkat, majd tovább mennénk, hogy a boldogságos Szűzanya közbenjárásával, Isten áldását kérjük a 16.00 órakor kezdődő szentmise áldozatban, a 2017-2018-as tanévre. 
Istennek hála a gyergyómedencei zarándoklattal összekötött szárhegyi tanévkezdés nagyon jól sikerült, érdemes megnézni az ott készült fényképeket, filmeket. Egy felvételt én is megosztok, kérlek számoljátok meg a napközik zászlaját (mindenik nem is látszik)! Imádkozok és szívből remélem, hogy egy hasonló hangulatú rendezvény lesz most  Szovátán és hét végén a csíki medencében is.
Nagy- nagy szeretettel várunk, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az eszmék piacán a szövetségesek kínálatában nem látok Jézus Krisztusnál nagyobbat, erősebbet, bölcsebbet, jobbat, akinek a zászlaja alatt én el mernék indulni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 24. péntek, Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jó és rossz fiúk

Szent Pál az efezusiakhoz írt levelében így fogalmaz: „Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által – akarata és tetszése szerint – fogadott gyermekeivé legyünk; hogy magasztaljuk felséges kegyelmét, amellyel szeretett Fiában jóságosan megajándékozott minket.” [Ef 1,4-6]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube