Vizsgák után...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_36811420_1808132435929033_4743737420757860352_n.jpgKrisztinának gratulálok, de mindazoknak akiknek a gyerekei minden évben megbuknak azoknak nem gratulálok!!
Nagyon gyenge a nyolcadik végi, de az érettségizők  eredménye is!! 
Líceumi költségét az idén csak annak támogatja az alapítvány aki legalább 6,50 -et elért a nyolcadik végi vizsgán!! A többi szakiskolába fog menni!! Ha valamelyik házban ettől elszeretnének térni egyetlen gyerek esetében is, akkor a nevelő azzal a gyerekkel keressen meg személyesen!! A dévai házban lakó kolléga saját gyereke sem kivétel, ha a mi asztalunknál étkeznek!!
A középszerűséget sem értük el az idén a tanulási eredményekben, annak ellenére, hogy a gyerekeink úgy élnek mint a grófok! Megvan minden lehetőség, csak a munkakedv hiányzik!! Vajon Jézus mit mondana, ha egyik másik "fügefánkat" meglátogatná?!
Szomorú szívvel 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Biztos, hogy minden embernek, aki a legjobb szándék szerint iparkodik járni élete útján, bármilyen vallású, lelke mélyén ott van az élő Isten. Mindenki a maga hite szerint üdvözülhet is, elérheti a tökéletes szeretetet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 18. vasárnap, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tökéletes szeretet

Halálunk után viszont mindent tisztán látunk, ott Isten megismerésének örvénye magával ragad, Hozzá szeretnénk menni, de közben látjuk saját torzó voltunkat, hiányosságainkat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube