Vizsgák után...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_36811420_1808132435929033_4743737420757860352_n.jpgKrisztinának gratulálok, de mindazoknak akiknek a gyerekei minden évben megbuknak azoknak nem gratulálok!!
Nagyon gyenge a nyolcadik végi, de az érettségizők  eredménye is!! 
Líceumi költségét az idén csak annak támogatja az alapítvány aki legalább 6,50 -et elért a nyolcadik végi vizsgán!! A többi szakiskolába fog menni!! Ha valamelyik házban ettől elszeretnének térni egyetlen gyerek esetében is, akkor a nevelő azzal a gyerekkel keressen meg személyesen!! A dévai házban lakó kolléga saját gyereke sem kivétel, ha a mi asztalunknál étkeznek!!
A középszerűséget sem értük el az idén a tanulási eredményekben, annak ellenére, hogy a gyerekeink úgy élnek mint a grófok! Megvan minden lehetőség, csak a munkakedv hiányzik!! Vajon Jézus mit mondana, ha egyik másik "fügefánkat" meglátogatná?!
Szomorú szívvel 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube