Mária fotopályázat

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_02.csiksomlyoi_szuzanya.jpgKedves, tisztelt fényképész testvéreim!

Csíksomlyón az idén ünnepeljük a Mária kegyszobor 500 éves jubileumát. Anyánk az egyház, Székelyföldön rendkívüli Mária évet hírdetett meg. Szeretnénk az idei pünkösdi búcsúra egy ünnepi albummal megemlékezni.

 

Azt szeretnénk, hogy e szép Máriás imádságok mellett ebben az albumban legyenek nagyon szép, művészi kivitelezésű felvételek a csíksomlyói Szűz Anyának a kegyszobáról, magáról a templomról, a pünkösdi búcsúról, Csíksomlyóhoz, Máriához köthető eseményekről. 
Éppen ezért a Szent Ferenc Alapítvány szeretettel kéri az amatőr és professzionális fotósokat, hogy bizalommal küldjenek ilyen típusú fényképeket. Máté Bence, akit a világ egyik legjobb természetfotósának tartanak, vállalta, hogy egy kis zsűrivel értékeli a bejött fényképeket, és az 5 legjobb képet, 100-100 Euróval jutalmazzuk. Természetesen ennél több képet szeretnénk az albumba megjelentetni, és ígérjük, hogy a beérkezett képeket egy kiállítás keretében Csíksomlyón kiállítjuk.
Mivel az idő sürget, ezért a beküldési határidő húsvét ünnepe. A digitális képeket szeretettel várjuk kedves kolleganőm, Nagyfalusi Éva email címére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A közös munka örömével, sok szeretettel,
Csaba testvér

Nevezési lap

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az esküvőn „két ember jön be a templomba, két fiatal térdel az oltár elé, és egy entitás áll fel, egy házaspár lép ki az ajtaján. Ők már nemcsak az emberek és az Isten szemében egyek, hanem ők maguk is egynek érzik magukat, társuk álmait, vágyait, örömeit, fájdalmait reálisan a magukénak érzik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 26. péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő tudja...

Tudja, hogyha az emberek nem térnek meg, és testvéri szeretettel nem osztják meg egymással a föld javait, akkor elpusztulnak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube