Tisztulás útja zarándoklat a színódusért

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_Tisztulasut.jpgSzept. 25 – okt. 16 között minden kedden és csütörtökön délelőtt.

“A családpasztoráció kihívásai az új evangelizáció összefüggésében” címmel Ferenc pápa rendkívüli szinódust hívott össze idén október 5-től. A püspöki gyűlés a családok életét illetve vallásosságát érintő több fontos kérdést is felvet, bár ezekre választ nem feltétlenül idén, hanem leginkább a jövő év októberi rendes szinóduson adnak majd a vatikáni megbízottak. Az idei alkalom az ehhez vezető párbeszéd, a családok evangelizációjával kapcsolatos őszinte kérdésfeltevés elindítója lesz.– A püspöki gyűlés eredményei érezhetőek lesznek családjaink, gyermekeink életében is. Ezért komolyan kell vennünk a ránk eső feladatot, és imádkoznunk kell a szinódus sikeréért, azaz a Szentlélek irányításáért – erre figyelmeztetett Böjte Csaba testvér. – Jó eszköz erre a Gellért-hegyen 2-3 óra alatt bejárható Tisztulás Útja zarándoklat, amelyet október 5-ig, a szinódus megkezdéséig ha lehet, járjunk minél többen engesztelő, imádságos szívvel!
A Tisztulás Útja laikus szervezői szeretettel hirdetik, hogy az elsőszombati “rendes” alkalmakon kívül “rendkívüli” zarándoklatokat is szervez.
Ezek időpontjai:
2014. szeptember 25., 30., október 2., 7., 9., 14. és 16., azaz a szinódus végéig (okt. 19.) minden kedd és csütörtök délelőtt (8.30- tól kb. 12.00-ig)
 
Ezek a hétköznap délelőtti zarándoklatok a Sziklatemplom 8.30-as szentmiséjével kezdődnek, majd a mise után, kb. 9.15-kor indul a zarándokút bejárása, amely 2-2,5 órát vesz igénybe.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A súlyemelőnek a súly ajándék! Képembe röhögne, ha azt mondanám neki, hogy hoztam egy gépet, ami helyette emelgeti a nehéz tárcsákat, és neki csak kényelmes fotelból kell néznie, hogy a masina naponta több ezerszer lendíti őket magasba. A munkát Isten azért teremtette, hogy az ember általa kibontakozzék.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. március 19. kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Miért kellett a megtestesüléshez egy földi anya?

Miért kellett a megtestesüléshez egy földi anya?
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube