Karácsony Déván egyedülállóknak

b_300_300_16777215_00_images_stories_10532929_660141817401370_6010399107673011901_n.jpgKedves magányos testvérek!
Tudom, hogy azoknak, akik magányosan élnek, talán az év leghosszabb estéje karácsonykor van. Mi minden évben sok- sok olyan gyerekkel ünnepelünk, akiket nem visznek haza, akik után senki nem jön.
Kisebb testvéri szeretettel meghívom mindazokat, akik magányosak, jöjjenek el közénk Dévára, ünnepeljük együtt a mi Urunk Jézus Krisztus születését, a Szent Ferenc Alapítvány nagy családjában. Ha eljössz, a gyermekeinknek lesznek testvérei, nagyszülei, nagybátyjai, nagynénjei. A rendezvényünkre 23-án megérkezhetsz, így részt vehetsz az ünnepi felkészülésben, a lelkigyakorlatos elmélkedésekben, de az ünnepi sütés-főzésbe is bekapcsolódhatsz. Az ünnepi együttlétünket 26-án zárjuk, de ha időd engedi, maradhatsz hétvégére is.
Ezeken a napokon szeretettel vállalom, hogy lelkigyakorlat keretén belül, 2-3 elmélkedéssel támogatom az ünnepre, örömre való hangolódást. Amennyiben arra az elhatározásra jutottál, hogy velünk töltöd a karácsonyi ünnepet, szeretettel kérlek, hogy írjál Palkó Ceciliának Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Nagyfalusi Évának az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Sok szeretettel, Csaba t.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A házasság mint a »turbó üzemmód« gyorsabban célba röpíti az embert. Az úton könnyebb járni, ha társat kapunk magunk mellé, akivel egy cél felé haladunk, akinek a kezét megfoghatjuk, akivel egymást bátoríthatjuk, biztathatjuk, aki segít visszatérni, ha eltévedtünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 27. szombat, Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus halála után harminc évvel- 1/2

Josephus Flavius a Bellum Judaicum (A zsidó háború) című művében leírja, hogy Jézus halála után harminc évvel a római hadsereg körülveszi a gyűlölettől fortyogó várost, és hároméves ostrom után beveszi.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube