Vasárnap reggelén...

ImageA gyerekek örömére lehavazott...

 

 

 

A tegnapi Szászvárosi búcsún nagyon sokan voltak, a kedves Brádi plébániáról jött Józsi atya nagyon szépen buzdított bennünket. A mise szépen véget is ért, utána egy politikus a közelgő választásról akart mondani néhány szót, a színdarab előtt. Aztán mikor azt mondta, hogy: "míg engem láttok.....", nagy hirtelen elvették a villanyt, és sötétben maradtunk. Így nem láttunk semmit, és a Szent Erzsébet darab is elmaradt, de a jegyeket nem adtuk vissza, hanem átváltottuk ma délelőttre, mert itt Déván újból neki szaladunk, remélem, hogy most nagyobb sikerrel.

 A gyerekek örömére lehavazott, fehér minden, és mindenki, mert itt nálunk kora reggel óta mindenki mosdat hóval mindenkit. Jó nézni a meleg szobából, de most azért én is kimegyek közéjük (még van néhány lánykánk, kiket nem mosdatott meg senki. Tudvalevő a lányok a friss hóban való mosdástól szépülnek.)
Szép vasárnapot mindenkinek,
cs. t.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nagy kérdés, hogy mire épül egy kapcsolat, egy házasság. Ha az anyagi javak megszerzésére, a testi szépségre, a gyönyörökre, a reprezentálásra, akkor homokra épül. Ahogy telnek a hónapok, évek, előbb-utóbb jönnek a viharok, nekizúdulnak a háznak, és romba dönthetik: jön valaki, aki izgalmasabb örömöket tud kínálni, aki szebb, fiatalabb, kívánatosabb, aki érdekesebb e világi célokat tud mutatni, nagyobb jólétet tud nyújtani, és akkor könnyen le lehet térni a hűség és a szeretet útjáról.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 19. péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Miért van az, hogy....

Jézus Krisztus szenvedett Poncius pilátus alatt , megfeszítették, meghalt és eltemették
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube