Ferences cipó

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_DSC_5971.JPGKaptam egy nagyszerű hírt, melyet örömmel és szeretettel megosztok:
"Vállalatunk mától, október 28.-tól elindította a Szolidáris harapnivaló elnevezésű programját - mely keretében egy új kenyeret vezettünk piacra. A kenyér neve "Ferences cipó", kenyér mely október 28. - december 15.-e közötti forgalmának 2%-át felajánljuk a Déva Szent Ferenc alapítványnak.
A Ferences cipó mától kapható a Harmopan Rt. valamennyi üzletében."
Iskolába járó gyermeke akinek van, az tudja, hogy mennyi macera az uzsonna készítés, a szendvics kenegetés, csomagolás… A nyáron zarándokolni mentünk, és ugye a hosszú útra harapnivalót kell vinni magunkkal, így neki álltunk hamubasült pogácsát készíteni a gyerekeinknek. Bajkó Éva és Lengyel Kata, kedves kollégáim, kérésemre hajnalban a kemencében sütöttek finom cipókat, melybe, szépen  sajtot, felvágottat, szalonna katonákat csomagoltunk. A kemencébe finoman átsült a kis cipó  és a  gyermekeknek nagyon ízlett! Akkor gondoltunk arra, hogy ha sikerülne meggyőzni a pékeket, hogy süssenek ilyen egységárban forgalmazható, akár különféle belső felszereltséggel rendelkező ízletes cipókat, akkor talán sok gyermek tízóraija  a szülök, tanárok, igazgatok örömére egyszerűen megoldódna. Tárt kapukat döngettünk a Csíkszeredai Harmopan Rt.-nél, és lám már az üzletekben van a finom harapnivaló, melyre Isten áldását kérem!
Örömmel vettem a hírt, megosztom az eredeti  kis cipók készítőinek a képét és sietek, hogy megkóstoljam a hamuba sült pogácsa ferences változatát!
Szeretettel,
Csaba t.

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A házasság nem sántíthat: nem lehet csak az egyiknek jó. Hiába mos, főz, takarít szépen a feleség, ha közben szenved, mert a férfi későn jár haza, elszórja a pénzt. Hiába robotol a férfi, ha a feleség nemigen ad neki figyelmet, kedvességet.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. április 30. kedd, Katalin és Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab és Zsaklin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem adja fel!

Megbuherálhatná fejünket, de akkor bábok lennénk, amiket Isten madzagon rángat vagy gépek, zombik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube