MEGHÍVÓ, december 1. - a CSOBÁNKAI KATOLIKUS TEMPLOM-ba

MEGHÍVÓ

BÖJTE CSABA ATYA MISÉJÉRE AZ ADVENTI ELŐKÉSZÜLET JEGYÉBEN

2007. DECEMBER 1.  (szombat) 10 ÓRA,

HELYSZÍNE: CSOBÁNKAI KATOLIKUS TEMPLOM

Kedves Barátaink, kedves Testvérek!
Köszönjük mindazoknak, akik Csaba testvér hívó szavára május óta valamely szombaton önkéntes munkára csatlakoztak csapatunkhoz Csobánkán, és köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal segítettek abban, hogy együtt, szövetségben építhessük fel az Élet Házát. Nagy öröm számunkra, hogy az életért meghirdetett szövetség egyre bővül.
"Nagy erkölcsi, szellemi, anyagi romlás idején népünk mindig bűnbánó szívvel összefogott és szeretetből templomot, házat épített az Élet Urának. Szeretettel biztatom a kedves testvéreimet, hogy most is az elkeseredés, szélsőséges kilengések helyett ezt tegyük: építsük fel az Élet Házát! Egész Európának, de népünknek is a legnagyobb gondja, ahogyan II. János Pál pápa fogalmazott: Elfordultunk az élet kultúrájától. Forduljunk az Élet felé, és egész biztos, hogy ugyanakkor a béke, a boldogság felé is fordulunk. Hiszem, hogy az élet melletti döntésünk morális, szellemi, anyagi újjászületést is fog hozni, nemcsak népünk, de egész keresztény Európa számára." /Csaba testvér/
Hálás szívvel köszönjük mindenkinek az eddigi munkát és segítséget! Csodálatos látni és megtapasztalni azt, hogy az összefogásból milyen nagyszerű dolgok születnek. Nagyszerű megtapasztalni azt, hogy milyen kezünk munkájával közösen építeni Isten országát. Együtt imádkozunk és dolgozunk az életért!
Szeretettel hívjuk minden kedves segítőnket, támogatónkat, barátainkat, testvéreinket Csobánkára december 1-én, szombaton délelőtt 10 órára Böjte Csaba atya miséjére a csobánkai katolikus templomba. 
Szeretettel hívunk mindenkit Böjte Csaba atya november 30. - december 10. közötti programjaira is.
Csaba testvér magyarországi programjaival kapcsolatosan további információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,        +36-20-773-8985
 Dévai Szent Ferenc Alapítvány