Beszámoló Gyimesbükkből

ImageKedves Gyuri!

Nagy szeretettel köszöntlek, és köszönöm a beszámolódat. Szégyellem, hogy most nem jutottam el hozzátok, de egy könyvet be kellett fejezzek, és így egy napot én is a garázsba töltöttem, de ha jobb idők lesznek, és valahogy ez a kisjégkorszak bele simul a globális felmelegedésbe én is elmegyek hozzátok...

Szeretettel ölelek mindenkit,

Csaba t.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus

Kedves Csaba testvér, hála Istennek mindnyájan jól vagyunk, a gyerekek egészségesek, szépen fejlődnek. A kollégák is jól vannak, habár a lelki gyakorlat után a fiú nevelőnk elment és azután a fiukat én nevelem. De azt hiszem jobb is így. Februártól minden hétfő este Szent Írás Olvasás van a gyerekeknek,melyet a pap bácsi tart.
 Image
Úgy érzem, hogy közvetlen pap- gyerek kapcsolat nagyon jót tesz a gyerekeknek, főleg, hogy a pap bácsi a Szentírási részeket úgy magyarázza, hogy az nekünk az Alapítvány gyerekeinek, nevelőinek szól. Salamon József pap bácsi a lelki orvosunk is, nagyon szívesen meghallgat, tanácsot ad és ő is sokszor elmondja gondjait, melyekkel itt szembe kell nézni. A tegnap este az esti mise után megemlékeztünk az 1848-as forradalomról, talán ennek volt köszönhető, hogy az elmúlt két napban meglátogattak minket is a rend őrei. Hozzánk a "milyeink", vagyis a Gyimesiek voltak, akikkel mindig jó volt a kapcsolatunk és most is mind barátok jöttek, és szinte szégyenkezve kérdezték meg, hogy valami rendezvény lessze nálunk vagy várunk- e magyarországi vendégeket.
Image 
A globális felmelegedés nagyot haladt előre nálunk is a jégkorszakhoz képest, erről küldök néhány képet. És van egy jó hírem, hogyha már Székelyföldön tetszik lenni: Gyimesben is fekete az út és nagy- nagy szeretettel várjuk.
Image 
Image 
Dicsértessék a Jézus Krisztus

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Életünk fonala olyan, mint egy végtelen pamutgombolyag, amelynek első centimétere a földi élet, a többi az örökéletünk. Rövid vándorlásunk, küszködésünk végtelen hosszúnak tűnik, de minden könnycseppünket mennyei Atyánk szárítja fel.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. június 26. szerda, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az erőtlenség

Mindannyian megtapasztaljuk az erőtlenségből fakadó elesettséget.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube