Beszámoló Gyimesbükkből

ImageKedves Gyuri!

Nagy szeretettel köszöntlek, és köszönöm a beszámolódat. Szégyellem, hogy most nem jutottam el hozzátok, de egy könyvet be kellett fejezzek, és így egy napot én is a garázsba töltöttem, de ha jobb idők lesznek, és valahogy ez a kisjégkorszak bele simul a globális felmelegedésbe én is elmegyek hozzátok...

Szeretettel ölelek mindenkit,

Csaba t.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus

Kedves Csaba testvér, hála Istennek mindnyájan jól vagyunk, a gyerekek egészségesek, szépen fejlődnek. A kollégák is jól vannak, habár a lelki gyakorlat után a fiú nevelőnk elment és azután a fiukat én nevelem. De azt hiszem jobb is így. Februártól minden hétfő este Szent Írás Olvasás van a gyerekeknek,melyet a pap bácsi tart.
 Image
Úgy érzem, hogy közvetlen pap- gyerek kapcsolat nagyon jót tesz a gyerekeknek, főleg, hogy a pap bácsi a Szentírási részeket úgy magyarázza, hogy az nekünk az Alapítvány gyerekeinek, nevelőinek szól. Salamon József pap bácsi a lelki orvosunk is, nagyon szívesen meghallgat, tanácsot ad és ő is sokszor elmondja gondjait, melyekkel itt szembe kell nézni. A tegnap este az esti mise után megemlékeztünk az 1848-as forradalomról, talán ennek volt köszönhető, hogy az elmúlt két napban meglátogattak minket is a rend őrei. Hozzánk a "milyeink", vagyis a Gyimesiek voltak, akikkel mindig jó volt a kapcsolatunk és most is mind barátok jöttek, és szinte szégyenkezve kérdezték meg, hogy valami rendezvény lessze nálunk vagy várunk- e magyarországi vendégeket.
Image 
A globális felmelegedés nagyot haladt előre nálunk is a jégkorszakhoz képest, erről küldök néhány képet. És van egy jó hírem, hogyha már Székelyföldön tetszik lenni: Gyimesben is fekete az út és nagy- nagy szeretettel várjuk.
Image 
Image 
Dicsértessék a Jézus Krisztus

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. január 22. kedd, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube