Irgalmasság Iskolája 2

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_1463386_622861037755582_209274908_n.jpgAz irgalmasság testi cselekedetei:

2. a szomjazóknak italt adni

 

2. a szomjazóknak italt adni 1/2:
Csaba testvér elmélkedése- videó:
Csaba testvér elmélkedése- hanganyag:
Teljes szentmise:

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5888_2.JPGIrgalmasság Iskolájának elkezdődött a második hete!! Szeretettel megosztom a vasárnapi elmélkedésemet! Fontos, hogy tudjátok, nem sokat ér a szöveg, ha nincs mellette gyakorlat! A mákból ópium lesz, a dumákból meg konferenciák, mindkettő nagyon káros az egészségre!! Amint hallhatjátok én megosztottam az első hét során szerzett tapasztalatomat is a prédikációban! Várom a tiedet is! Lépj a cselekvő irgalom útjára, mert a hit cselekedetek nélkül halott! Tudnod kell, hogy nemcsak a hit, hanem az egész irgalmasság iskolája sem ér semmit, ha te naponta legalább egy kis irgalmasságot nem ültetsz gyakorlatba!
Az Irgalmasság  Iskolájában Jézus Krisztus a tanár, tőle lehet is, kell is tanulni, öt kell követni, és Ő nem csak beszél a szeretetről, hanem gyakorolta, és most is gyakorolja!! Hidd el, hogy a sízésről beszélni, azt a televízióban nézni egészen más, mind kimenni a havas hegyoldalba és ég és föld között repülve leereszkedni az oldalon! Ugyanígy a cselekvő szeretet útján elindulni és egy hajléktalant meghívni egy kávéra, vele leülni és elbeszélgetni egészen más, mind ezt csak elképzelni!
Ne légy virtuális keresztény, te magad  próbáld ki az cselekvő irgalmasság ízét! Ha egyszer megkóstolod, meglátod, hogy mennyire jó, és mennyire táplálja a hitedet, emberségedet! Egy új világ van előtted, merj elindulni, merj rálépni a cselekvő irgalmasság útjára!
Szeretettel,
Csaba t.
 
2. a szomjazóknak italt adni 2/2:
Csaba testvér elmélkedése- videó:
Csaba testvér elmélkedése- hanganyag:
Teljes szentmise:

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az emberré válás nagyon fontos része, hogy miután megtapasztaltuk a gyermeklét gondtalan, játékos korszakát, majd megtapasztaljuk az ifjúkor világot felfedező, lüktető erejét testünkben, lelkünkben, továbbhaladjunk, és elkötelezett kapcsolatban, a házasságban társunkkal felfedezzük egymás lelkét, testét, azt is, hogy milyen csodálatos édesanyának, édesapának lenni, megtapasztaljuk azt a gyöngéd szeretetet is, amit ember csak a gyermekétől kaphat meg. Ez az élet rendje. Majd eljön az az idő, mikor a gyermekeink gyermekeinek is tudunk örvendeni, és hálás szívvel tudunk nézni Isten legcsodálatosabb ajándékára, a megszületett életre.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. május 3. péntek, Tímea és Irma napja van. Holnap Mónika és Flórián napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Hihetetlen kinyilatkoztatás

Hihetetlen kinyilatkoztatás: Isten jobban szeret bennünket, mint a Szent Fiát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube