Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Bővebben: Ferenc pápa Urbi et Orbi homíliája: Ne féljünk, Jézus velünk van a bárkábanMárcius 27-én pénteken este hat órakor kezdődött a rendkívüli Urbi et Orbi szertartás a Szent Péter bazilika előterében, melynek során Ferenc pápa egy liturgikus szertartás keretében beszédet mondott, majd teljes búcsúval járó áldást adott a Városra és a Földkerekségre a világjárvány megszűnéséért.

Bővebben: Isten megszegte a kijárási tilalmatA világ minden országában a járvány visszaszorításáért felelős hatóságok folyamatosan azt kérik, hogy mindenki maradjon otthon, vagy ha a legszükségesebbek beszerzéséért, szolgálati és más halaszthatatlan ügyekben mégis kénytelenek a lakhelyükön kívül tartózkodni, akkor tartsák be a biztonságos távolságra vonatkozó útmutatást. A javaslatok és szigorú előírások ellenére kiderült, hogy Isten megszegte az elkülönítés, távolságtartás és a karantén szabályait, és mindenhová elment. A legfelháborítóbb, hogy a lakhely elhagyásához szükséges típusnyomtatványokat sem használja, és a megszorításokat életbe léptető katonai dekrétumot is figyelmen kívül hagyja.

Bővebben: Kedves Koronavírus‼Hadd kezdjem azzal, hogy nem vagy valami népszerű a világban... De tudom, nem is azért jöttél, hogy rajongókat és lájkokat gyűjts. Mert az nem sok lenne. Inkább más a célod, talán valamiféle figyelmeztetés.

Bővebben: Ferenc pápa március 27-én pénteken Urbi et Orbi áldás ad teljes búcsúvalA vasárnapi Úrangyala ima után Ferenc pápa a következő péntekre bejelentette a teljes búcsúval járó Urbi et Orbi áldását, további imát kért minden kereszténytől a járvány megszűnéséért és a horvátországi földrengés károsultjaiért.

Bővebben: Huszonnégy ország között hazánkat is Jézus és Szűz Mária oltalmába ajánlották FatimábanKatolikus püspökök – a koronavírus-világjárvány okán – huszonnégy országot, köztük Magyarországot és nyolc további európai államot ünnepélyesen felajánlottak Jézus Szentséges Szívének és a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján a Fatimai Szűzanya kegyhelyén.

Bővebben: Magyarországot is újra felajánlják a Fatimai Szűzanyának ma estePortugáliát és más országok között Magyarországot is újból Jézus Szentséges Szívének és Szűz Mária Szeplőtelen Szívének oltalmába ajánlja Manuel Clemente bíboros, lisszaboni érsek és António Marto bíboros, fatimai megyéspüspök március 25-én 18.30 órától a luzitán állam legismertebb kegyhelyén. Veres András püspököt, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnökét kérdeztük ennek kapcsán.

Bővebben: Sajnos szinte mindenütt ott a piros pötty...Sajnos szinte mindenütt ott a piros pötty, a betegség forrása!! Milyen jó lenne megérteni és be is tartani a kijárási tilalmat!! 

Ezen a szép napon, március 25-én, gyümölcsoltó Boldogasszony napján, kérjük a Béke Királynőjének, Máriának a közbenjárásával az Istent , hogy az áldott békét, mint egy nagy folyamot, árassza világunkra, oltsa ki az engesztelhetetlen gyűlölködés háborús lángját az emberek szívében és adjon nekünk gyógyulást! 

Csaba testvér

Bővebben: A kilátástalan idők szentje – Svéd Szent Katalin1484-ben VIII. Ince pápa megengedte, hogy Karin Ulfsdottert, akit ugyan akkor még nem avattak szentté, de 1381-es halála óta szentként tiszteltek, szent anyja mellett a Brigitta-rend második alapítónőjének tekintsék. Édesanyja, Svéd Szent Brigitta halála után neki kellett befejeznie a rendalapítás művét.

Bővebben: „A remény himnusza”„Ezért kérlek, mentsük meg őt, a vén Európát, a megtört nőt”

Alkategóriák

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hitünkkel, e misztikus két karral Istent keressük, akit akár a saját, akár az egyházunk, akár a népünk legmélyebb zsákutcájában is meglelhetünk, hogy átölelhessük.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. március 29. vasárnap, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő is tanult, játszott...

Az emberséget nem úgy vette magára, mint egy álruhát, hogy aztán Fanthomasként járkáljon köztünk, hanem valóságos ember volt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube