Bővebben: Az evangélium belép a mába, és Istennel tölti meg!Január 23-án a Szentatya a szentírásolvasás, a Szentlélek által felkent prédikátorok és a szíveket felrázó igehirdetések fontosságáról beszélt a déli Úrangyala közös elimádkozásakor, az Ukrajna békéjét fenyegető növekvő feszültségek miatt pedig imanapot hirdetett január 26-ra.

Bővebben: A Szent Gyermeket köszöntötték a világ egyik legnagyobb keresztény ünnepénGyermek Jézusban tündököl fel, teremtő Istenünk gyönyörű arca!! A Szentháromság e Gyermek által szólított meg bennünket kétezer évvel ezelőtt!  Istent, ha szeretnénk megismerni, menjünk el imádságos bizalommal a názáreti kis házhoz, és csatlakozzunk a jókedvű, vidám gyermek Jézushoz, kergetőzzünk, játszódjunk vele és pajtásaival a Szent Család egyszerű otthona előtt. Csapzottan, kipirulva üljünk le, és fogyasszuk el kacarászva a Mária által készített finom uzsonnát! Számomra ez a kereszténység, Isten által felmutatott első ikonja, 

Csaba t. 

 

Bővebben: Magyarország elfeledett védőszentje – Remete Szent PálIstenünk, te Remete Szent Pálnak a magányban erőt adtál arra, hogy a szegény és alázatos Krisztust kövesse mindhalálig. Közbenjárására add meg nekünk is, hogy hivatásunkban hűségesek legyünk és eljussunk arra a tökéletességre, amelyet egyszülött Fiadban állítottál elénk. Aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké. 

Ámen.

Alkategóriák

1. oldal / 404