Bővebben: Maria Kert - Menekülés udvaraVéget ért a média tábor Csíksomlyón, ahol a diákok a saját kifejező eszközeiket próbálták felfedezni, begyakorolni.... Egy karcfalvi napközis nagylány, (ő látható a képen), Dobandi Julianna, fogalmazta meg gondolatait a Mária kert, "Menekülés Udvarával" kapcsolatosan.... örvendek, mert úgy érzem, hogy a lényeg átjött...

Te ha menekülni kell, hol keresel magadnak helyet?? 

Csaba t.

Bővebben: Mária Kert - Találkozás UdvaraA Médiatáborban a szorgalmas gyerekek bemutatták a Csíksomlyón található csodálatos Mária Kertet, amely a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Szent István Otthonához tartozik. A 15 udvarra osztott parkban, a gyógynövények és virágok ölelésében az ember nyugalomra lelhet, imádkozhat, elmélyülhet, és Isten közelségét megérezheti.

Bővebben: Hálaadó SzentségimádásZENDÜLJÖN HANGOTOK DICSÉRŐ ÉNEKRE
Helyszín: Csíksomlyó, Szt. István Gyermekotthon kápolnája.
(Szék u. 152 sz., földszint) 
Időpont: 2018. december 7, péntek, 16,30-17,30 
Nem minden Mikulás öreg, görbe és nagy szakálú, nem, nem…
Szeretettel várjuk a fiatalokat!

Bővebben: Mária kert – zarándoklat máskéntNincs könnyű dolga az igazságot kereső embernek. Az igazságok önkiszolgáló szupermarketjében – amely immár online is elérhető: bárhol, bármikor, bárkinek – jól bevásárolhatunk a nekünk leginkább megfelelő tanokból, bölcsességekből, hasznos és szép, megnyugtató vagy útra indító gondolatokból, sőt: akár haverokból, követőkből is. Önmegvalósítás, természetközeli életmód, jóga, wellness; körítésnek mellé egy kis buddhizmus, fűszerezve sintoizmussal és kereszténységgel, mindenkinek az egyedi igényei szerint, ahogy korábban sohasem. Ezek alapján korunk a legboldogabb korok egyike kellene hogy legyen. Hogy miért érezzük sokan, hogy ez még sincs így, arra most nem tudunk igényes választ adni. Ehelyett figyelmébe ajánlom az igazságot kereső Érdeklődőnek a csíksomlyói Mária-kertet, ahol a kedves látogatónak lehetősége van elgondolkozni, és – a kert szellemiségének köszönhetően – talán egészen egyedi válaszokra jutni, vagy a korábbi válaszokat új módon átélni.

1. oldal / 2