Bővebben: Bajnokokkal vacsoráztam!Érdemes volt megszületni, lám ilyen finom tortát ehetek ilyen nagyszerű barátok, bajnokok társaságában!! Meglátogattam a harcra készülő GODAKO Ökölvívó Sportklub tagjait, akik a tavaly 57 aranyérmet gyűjtöttek össze és így 2021-ben Románia és Magyarország legeredményesebb egyesületévé váltak! 
Büszke örömmel, 
Csaba t. 
A csapatról az alábbi linken lehet többet megtudni: 
www.godako.ro

Bővebben: A Szűzanya 2022. január 25-ei üzeneteDrága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy térjetek vissza a személyes imához. Kicsi gyermekeim, ne felejtsétek el, hogy a sátán erős és szeretne minél több lelket magához vonni. Ezért legyetek éberek az imádságban és határozottak a jóban. Veletek vagyok és édesanyai áldásommal megáldalak mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Bővebben: Megvan az értékMennyei Atyám, sok, sok nap eltelt az életemből, jól van ez így! Mert megvan az értéke, szépsége, a gyermekkor bontakozó mindennapjainak, a teremtő  érett férfikornak is, de csodálatos látni a napfényben hajladozó kalászt, békében megérni az elcsendesülő nagyszülői kort, amikor lassan felnövekvő gyermekeink átveszik mozdulatainkat, hogy tovább építsék, szépítsék a  Te országodat. Jól van ez így!
Szeretettel,
Csaba t.
Kép: A gyergyói medencében felnőtt és kirepült gyermekeinkkel, unokáinkkal a december végi találkozónkon készített felvétel!

Bővebben: Tápláljuk tudatosan az Isten adta drága lelkünketA "füves" könyveket, a remény konditermének szánom!! Nem csak az izmaimra kell figyelnem, a bennem lévő reményt, hitet és a szeretetet is táplálnom kell! A megriadt, a sokszor csak csendben lapuló belső értékeinknek amolyan táplálék kiegészítőnek írom a könyveket!!
Tápláljuk tudatosan az Isten adta drága lelkünket, hogy sorvadozva el ne száradjon!!! 
Jó olvasást kívánok, 
Csaba t.

Bővebben: Az élet megy tovább…Mennyei Atyám, sok, sok nap eltelt az életemből, jól van ez így!  Mert megvan az értéke, szépsége, a gyermekkor bontakozó mindennapjainak, a teremtő  érett férfikornak is, de csodálatos látni a beteljesülő érett kalászt, megérni az elcsendesülő nagyszülői kort, mikor lassan felnövekvő gyermekeink átveszik mozdulatainkat, hogy tovább építsék, szépítsék a  Te országodat.
Csaba testvér

Bővebben: Isten igéjének vasárnapjaAz Isten szava ugyanis eleven, átható és minden kétélű kardnál élesebb, behatol a lélek és szellem, az íz és a velő gyökeréig, megítéli a szív gondolatait és érzéseit. Semmilyen teremtett dolog nem marad előtte rejtve; minden föl van fedve és nyitva van az előtt, akinek számadással tartozunk.
(Zsid 4, 12-13)

Bővebben: Déván is havazott...Déván is havazott, az igazság az, hogy nem vitte túlzásba, de azért a gyerekek örvendeznek minden egyes hópehelynek!!
Becsüljük meg mindazt amink van, mert igazából minden, de minden Isten ajándéka! A hó is, a gyerek is, és még az is, hogy tudunk egymásnak örvendeni, egymásra bizalommal rámosolyogni, minden Teremtőnk drága ajándéka!! 
Hála mindezért, 
Csaba t.

Bővebben: A magyar kultúra napjaA magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag részeként és jelölte meg dátummal a Himnusz kéziratát.

Bővebben: Szívemben nagy hálával...Szívemben nagy hálával, örömmel haza érkeztem szép négy nap után Dévára!!
Sok szép álom, terv körvonalazódik, bízok benne, hogy a nyár folyamán valóra is fog válni a kerékpáros vándortábor Székelyhíd és Koltó között!!
Örömmel, szeretettel, 
Csaba t. 

1. oldal / 642