Bővebben: Keressük férfi és női munkatársainkatKedves ismerőseink, barátaink!
Keressük férfi és női munkatársainkat egy, olyan úriember illetve hölgy személyében, akik elhivatottságot éreznek, hogy gyerekeinknek pártfogói,felkarolói, nevelői legyenek.
Elvárás: minimum érettségi
Mit jelent nevelőnek lenni? Rengeteg élmény, nagyon sok felejthetetlen pillanat, sok mosoly, megfelelő önismereti képzés
Ha úgy érzed, hogy neked szól írj bátran a részletekért!
Szeretettel várjuk!
Szent József Gyerekotthon munkatársai!
Kérlek osszátok meg!

Bővebben: Anna vallomása Vasárnap számomra is nagy nap volt, hajdani lányunk három szép gyerekét megkeresztelhettem! A szertartás után elbeszélgettünk,  a 23 éves édesanya, Anna vallomásának egy részét szeretettel megosztom.... A jó hír, hogy egy kis összefogás jóvoltából valószínű meglesz a kis otthon a szép családnak!! Istennek legyen hála!! 

Csaba testvér

Bővebben: Harangláb szentelése SzovátánA Szent György Lovagrend egy haranglábbal ajándékozta meg a Szent József szovátai gyermekvédelmi központot, a harangot Isten nevében Lázár Imre Székelyudvarhelyi harangöntő készítette! Gyermekeink nevében sok sok szeretettel köszönöm a nagylelkű adományt, mely ezentúl hiszem, hogy nagyon sokszor összefog hívni imádkozni, a jó Istent, és a nagylelkű adományozóinkat hálás szívvel dicsérni!!
Isten fizesse mindazok jóságát, kik gyermekvédelmi központjaink működését, fenntartását, szebbé tételét segítik,

Csaba t.

1. oldal / 5