Bővebben: Isten éltessen sokáig! Kedves Atyám, 

Szeretettel gondolok rád ezen az ünnep napon, bár szívem szomorú,  hogy 15 év után, ma nem fogok tudni kezet rázni kedves atyámmal, kit becsülök és szeretek. Szomorú vagyok, hogy nem nézhetek a szemedbe és nem jelenthetem személyesen az üdvözletemet. Viszont a büszkeség, hogy  az én  apám Születésnapja van, megmarad itt, a hideg távolban is.

Mindezzel fogadd el köszönetképpen szerény soraimat melyeket neked készítettem. 

Szeretettel, egyik nevelt fiad,

Radu
Pax Et Bonum! 

Bővebben: Az ünnep megéléseÉrdemes az év végén hátra nézni, ha ilyen szép dolgok jönnek elő a múltból....

Gyermekeinkért, az ő családjaikért Istennek hálát adva, kívánok mindenkinek egy eredményekben gazdag áldott új évet! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

Bővebben: „Itt születtem, itt van dolgom”Maroshévíz mellett, Galócáson születtem 2001-ben. Galócás egy többségében románok lakta kis falu. Otthon román környezetben nevelkedtem, de magyar iskolába jártam és a családban is magyarul beszéltünk.

Bővebben: Kedves Szidónia, nem csak azért osztom meg az írásodat, mert a lányom vagy, hanem azért is, mert azt fogalmaztad meg ami bennem is ott motoszkál.... 

Egy kalitkába zárva kis tesóiddal gratulálunk! 

Szeretettel, 

Csaba t.

Bővebben: „Megtanultam, hogy kemény munkával lehet csak építeni az életemet”A Hargita hegység aljában, Csíkszeredában születtem, ahol kis családom éldegélt. A szüleim a sok konfliktus, súrlódás és vita miatt pár év után külön élték tovább életüket, a testvéremmel mi édesanyámmal maradtunk.

Bővebben: Hála-levélKedves Blanka!!

Gratulálok szeretettel! Jó tanulást és kitartást kívánva néked imádkozom, hogy az egyetemen és mindenütt csak a jót és szépet lásd meg és sajátítsd el akárcsak Kászonban vagy Csíksomlyón!!

Büszke örömmel,

Csaba t. 

Bővebben: Isten vezesse lépteiteket!Robi és Júlia sikeresen letette az érettségi vizsgát és szépen együtt szárnyat bontva útra keltek a nagyvilágban... örvendek mert a nagy sietségben nem feledkeztek meg rólunk és egy kedves, vidám levelet is küldtek! Biztos vagyok benne, hogy ahogyan eddig is, ezentúl is büszkék lehetünk rájuk. 

Bővebben: Saját példával tanítaniCsíkszentsimon határában mintegy hét hektáron fekszik a Szent Ferenc Alapítvány Szent László Gyermekvédelmi Központja fedett lovardával, tyúkhotellel és sok-sok majorsággal, veteményessel, málna- és ribizliültetvénnyel. Kicsit távol a falutól és mégis közel – mondhatnánk, ugyanis mint az otthon vezetőjének szavaiból kiderül, azon vannak, hogy az átvitt értelemben is érezhető távolságot leküzdjék. Azaz, ők is befogadják a falut és a falu is befogadja őket. 

Bővebben: Ösztönözhetnénk...Nagyon jó leveleket kapok innen-is, onnan -is... ezt a pár sort szeretettel megosztom,

Szeretettel,

Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube