Bővebben: Készülődés nagyhétreCsaba testvér a nagyheti programot mondja el az alábbi kis videóban

Bővebben: Gyertek imádkozzunk Spanyolországban élő testvéreinkértSpanyolországért térdelünk ma Urunk Istenünk elé! Saját népéért való közbenjárásra kérjük a középkor nagy misztikusát, Avilai nagy szent Terézt! Igen, jelenleg a spanyol nép szenved a legjobban a koronavírus miatt! Sajnos egymillió emberből több mint háromezren betegedtek meg e kórban, és ugyancsak egymillió emberből már közel 300-an (295-en), maradtak alul a vírussal való küzdelemben!! 

Bővebben: Ünnepnap a magányban!! Szép virágvasárnapját mindannyiunknak! Az Egyesült Nemzetek Szervezetének döntése szerint 1985 az ifjúság nemzetközi éve volt, ekkor II. János Pál pápa az év virágvasárnapján apostoli levelet intézett a világ ifjúságához. Azóta a katolikus egyházban virágvasárnap egyben Ifjúsági világnap is. Akkor így írt II. János Pál: "Írtam nektek, ifjak, mert erősek vagytok: él bennetek Isten tanítása, és legyőztétek a gonoszt."

Bővebben: Szent Ambrushoz imádkoztunkVan aki kávéra, van aki beszélgetésre hív, én Mesterünkkel imádságra, szentmisére hívlak benneteket nagy szeretettel! 

 

 

 

Bővebben: Boldog Apor Vilmos vértanú püspök urat, Isten bajnokát hívjuk segítségülDéván, 18.00 órától ma is szentmisét mutatunk be! Ma az erdélyi származású Boldog Apor Vilmos vértanú püspök urat, Isten bajnokát hívjuk segítségül. Ő annak idején, 1949. március 2-kán a gyerekeket, a nőket védte a győri püspöki palota pincéjében, a kommunista vörös hadsereg vírusként mindent támadó katonáival szemben! A felszólításnak nem engedett, az első sorozat eldördült, de a püspök nem állt félre, nem hagyta, hogy bántsák a lányokat, asszonyokat, és így a következő gépfegyver sorozat végzett a bátor főpappal! 

Bővebben: Szent Klára járj közbe testi, lelki gyógyulásunkért!18.00 órától, a mai szentmisében Szent Klárát fogjuk segítségül hívni, ő is isten szeretetének nagy bajnoka, önként vállalta a klauzúrát, a karantént egy beteg világ gyógyulásáért.

Kérjük közbenjárását, testi, lelki gyógyulásunkért! szeretettel,

Csaba t. 

Bővebben: Imádságos szeretettel szólongatjukDévára, szentmisére nagy nagy szeretettel hívunk!! Minden nap imádságos szeretettel szólongatjuk teremtő Istenünket és az Ő szent bajnokait! Ma Szent Adorjánt, a fegyencek, a börtönben élők védőszentjét hívjuk segítségül. Az ő élete, példája mindannyiunknak erőt, bátorságot ad!! Szükségünk van az ő közbenjárására, hisz most többé, kevésbé mindannyian megvagyunk fosztva a szabad mozgás lehetőségétől.

Bővebben: Szent József, Szűz Mária és a kis Jézus legyen a példaképünk!Készülök az esti szentmisére!! Itt az alapítványunk  YouTube Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM oldalán is követhető a szentmise. Sőt ha kéred, - és ez komoly - maga a gép hat órakor harangozni fog. Javasolni fogom, hogy Úrfelmutatáskor csengessen is. Majd ha a kezemre a mise közben vizet is tölt az lesz az igazi!

Bővebben: Szentségimádás vasárnap délután DévánMost 15.00 órától gyertya gyújtogató szentségimádást végzünk a dévai templomban.... szeretettel várunk! 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiszem, hogy Isten a ma embere számára is meg akar születni! Tudom, hogy nem értük el az álmainkat lezáró plafont, földi létünk kibontakozásának korlátait. Az emberi élet nagy meccsét még nem fújták le! Van tovább! Isten minket is vár, e fiatal évszázad megszeppent fiait. Karjai roskadoznak ajándékaitól.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 9. csütörtök, Erhard napja van. Holnap Zsolt napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Együtt dolgozik Isten az emberrel

Szeretem magam elé képzelni, hogy Szent József fogja a fűrész egyik végét, a másikat a Mindenható Isten, vágják a fát, bölcsőt, ajtót, ablakot készítenek
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube