Bővebben: Csaba  testvér Nagyböjt előtti gondolataiDÉLELŐTT - Nagyböjt előtti gondolatok - Böjte Csaba

Bővebben: Évközi 7. vasárnap Csaba testvérrel - 2020.02.23 Mi elindultunk a vasárnapi szentmisére, farsang utolsó Istentiszteletére!! 12.30 órakor kezdünk!! Reméljük velünk tartotok, még az interneten is kapcsolódhattok, www.magnificat.ro oldalon!!

Szívesen viszünk magunkkal teremtő Istenünk elé!! 

Szeretettel várunk, 

Csaba t.

Bővebben: Passió 2020Április 4-én, 2020 önkéntes szereplővel rendezik meg a Passió2020 előadást az Arénában. 

Bővebben: Mindig szeretettel jövök SopronbaSopronba látogatott Böjte Csaba ferences rendi szerzetes szombaton. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója a Szent Margit templomban celebrált szentmisét, amelyben felhívta a figyelmet az összetartó hívő közösségek és a család jelentőségre is.

Bővebben: Mi magunk próbáljunk megváltozniCsaba testvér elmélkedése Családok hetén Árpádházi Szent Margit Plébánián Sopronban 

Bővebben: Ne adjuk fel!Csaba testvér elméskedése Csobánkán

2020. február 13

 

Bővebben: Mentsük meg  örökségeinket   Piski győzelem helyszíne

Bővebben: Szent Ágota szűz és vértanúA keresztény ókor egyik leghíresebb szentjére, Szent Ágotára emlékezünk liturgikus emléknapján. Vincéhez és Balázshoz hasonlóan az ő élete és halála felől is csak a számos változatban ránk maradt, legendásan fölékesített szenvedéstörténet tájékoztat.

Bővebben: Szent Balázs ünnepe Déván - 2020Remélem az interneten keresztül is gyógyít ez az áldás, mit nagy szeretettel küldök, 

Csaba t.

"Szent Balázs püspök és vértanú közbenjárására szabadítson meg téged az Isten a torokbajtól és minden más bajtól: az Atya, a Fiú és a Szentlélek'.

Ámen.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mint a fertőző betegségek, a bűnök is ragályosak. Az ember gyenge, tisztaságunkat törékeny edényben tartjuk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 25. kedd, Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus bejárt minden várost és falut

„Jézus bejárt minden várost és falut, tanított a zsinagógákban, hirdette országa örömhírét, és gyógyított minden betegséget, minden gyengeséget. Amikor látta a tömeget, megesett rajta a szíve, mert olyan volt, mint pásztor nélkül a juhok: elcsigázott és kimerült.” [Mt 9,35–36]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube