Bővebben: Szent József iránytűje a lelkiismeret – Böjte Csaba homíliája SepsiszentgyörgyönA sepsiszentgyörgyi Međugorjei Imacsoport meghívására Böjte Csaba ferences szerzetes lelki ajándékot, „Szent József iránytűjét” vitte el január 6-án a belvárosi Szent József-templomba – adta hírül a Háromszék napilap január 10-i számában. Az imacsoport 2022-ben a hálaadás évét hirdette meg.

Bővebben: Erdélyi zarándokok érkezése a KeletibeDéváról 100 gyermek érkezett az Ister EuroNight vonattal a pályaudvarra. A Corona IC-vel érkezett Böjte Csaba ferences rendi szerzetes is további 700 zarándokkal, és közös ima keretében a Keleti pályaudvaron megáldotta az úton résztvevőket. A vasúttársaság ingyenesen biztosította az erdélyi zarándokok utazását a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.

MÁV

Bővebben: Nyolcszáz erdélyi fiatal érkezett zarándokvonattal Budapestre, a pápai misére Böjte CsabávalSzeptember 11-én, szombaton délelőtt befutott a budapesti Keleti pályaudvarra Erdélyből a Corona InterCity zarándokvonat, mellyel nyolcszáz fiatal érkezett Böjte Csaba ferences szerzetessel az eucharisztikus kongresszus záróeseményeire.

Bővebben: Szerelem tanösvény: Székelyhídtól Koltóig Petőfiék nyomábanPetőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmének útját követhetnék végig fiatalabbak és idősebbek egyaránt, ha megvalósul Böjte Csaba ferences szerzetes régi álma. Csaba testvér készségesen mesélt tervéről a Maszolnak, és azt is elárulta: november 13-án, szombaton Székelyhídra várják a terv iránt érdeklődőket.