Bővebben:  Isten csodája vagy!A bölcs ember ha elbizonytalanodik és megriad, bizalommal segítséget, iránymutatást keres, kér! Csendesedjünk el és nézzük meg, hogy mit tanácsol, kér tőlünk a mi Mesterünk a mai evangéliumban!?

Bővebben: Használjuk talentumainkat!Életem nagy kérdése: Rezignált beletörődéssel elfogadjuk önmagunkat, környezetünket, a világot olyannak amilyen, amilyennek mások alakítják, vagy egy tudatos önnevelő, képző, formáló erővé válok? Saját szabadságharcomat a kezembe veszem, vagy hagyom, hogy sodródjak a mindennapokban?!

Bővebben: Imádkozzunk családjainkértA nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja elnevezésű emléknapot, a nők elleni erőszak felszámolásáért küzdő aktivisták már 1981 óta november 25-én tartják. 

Bővebben: Köszönöm a bizalmat...Kilenc nappal ezelőtt állapították meg, hogy én is pozitív vagyok, azaz a szervezetemben dolgozik ez a vírus! Fáradtság, köhögés, tüdőgyulladás.... Az orvosságokat gondos kiszerelésben, napi bontásban adják a bölcs orvosok, és szervezetem érzi a segítséget, Istennek legyen hála, gyógyul!

Bővebben: Békéért imádkozomA mai Evangéliumi rész olvasva a városokra, a templomokra gondolok szorongva: 

Bővebben: Mária gyermeke nem veszhet el!Szép jó reggelt kívánok... Szívesen elhívnálak egy kávéra is, sőt annak is örvendenék, ha ti hívtátok meg, de most marad ez az online együttlét... Ne csak a gyerekeknek jusson a jóból, a XXI század vívmányaiból.

Bővebben: Szeretet-Cunami!!Krisztus Király ünnepe utáni időben, az egyházi év utolsó napjaiban a végső dolgokról elmélkedünk! Végső dolgok, görögül: Az eszkatológia (az eszkhaton = ’végső, utolsó’ és logosz = ’tudomány’ görög szóból) – a túlvilágról és a legtávolabbi jövőről szóló tanítás.

Bővebben: Levelek a kórházból!!Kedves Csaba testvér, Jézus ott áll mindannyiunk ágya mellett. Műtétem előtti éjjel többször felébredtem, és amikor a szemem kinyitottam, ott állt egy férfialak az ágyam lábánál. Jézus, mondtam és aludtam tovább. Hétszer nyolcszor történt meg egymásután. Nem álmodtam, Ő vigyázott rám. Ott áll minden beteg ágya mellett és vigyázz ránk. Vele mindent legyőzünk.

Pihentető éjszakát kívánok,

Noémi.

Bővebben: Tervezzük újra életünket..."Az emberiség eddigi története, - mondja Lev Tolsztoj - ahogyan ismerjük, nem más, mint az emberiség egyre nagyobb és nagyobb összefogásra való törekvése. Ez az egység különböző eszközökkel valósul meg, és nem csak azokat szolgálja, akik ezért dolgoznak, hanem még azokat is, akik ellene vannak."

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Én nem egy lakatlan paradicsomra, egy megsemmisült állapotra vágyom, számomra az embertárs, a testvér jelenléte a mennyország, melyet Isten színről színre való látása szentel meg. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 29. vasárnap, Taksony napja van. Holnap András és Andor napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A végtelen körforgása

Hiszem, hogy erőfeszítéseink nem feleslegesek, Isten országának alapköveit, falait, tornyait rakjuk közösen. Mint ahogy eljön a szép idő, a tavasz, ugyanúgy hiszem, hogy eljön Isten országának mind jobb, mind nagyobb kibontakozása.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube