Bővebben: Jézus szenvedés történetePál Mária a dévai gyerekeknek olvassa fel Jézus szenvedés történetét

Bővebben: Minden család „jelen volt” a szentmisén a dévai ferences csángótelepi templombanPénteken este, amikor a Nagyboldogasszony templomunkból jöttem vissza a csángótelepre, szorongott a torkom a mélyreható fájdalomtól, hogy a templomba hívek nélkül mutattam be a szentmisét, jóllehet hogy többen bekapcsolódtak az élő közvetítésbe.

Bővebben: Házszentelés a Szent Ferenc Alapítvány dévai családjainálHázszentelés a Szent Ferenc Alapítvány dévai családjainál

Bővebben: Keresztút, 2020Sok sok minden leállt, vízszintes irányú mozgásunkat korlátozzák, de tudnunk kell, hogy az ég mindannyiunk számára nem csak nyitva áll, de elérhető is!!   Az egymással való találkozásaink ritkulnak, a Teremtőnkkel való együttlétünk el fog mélyülni, hisz az imát nem függesztették fel! 

A szabad ég alatt Déván a gyerekeinkkel elvégeztük a keresztutat! A gyermek Jézus Stúdió munkatársai rögzítették az állomásokat és most szeretettel megosztjuk! 

Testi, lelki egészségünkért imádkozva, 

Csaba t.

Bővebben: Muzsika hangjaMuzsika hangja - A dévai kölyökszínház előadása - Előzetes

Bővebben: Lélekben, imádkozzunk együtt! A jó Isten segítségével holnap reggel, március 21-én, fél 8-kor lesz élő szentmise közvetítés a városi, Nagyboldogasszony templomunkból.

Lélekben, imádkozzunk együtt! 

Bonaventura testvér

Bővebben: Készülődés a karácsonyi vásárra 2019Karácsonyi vásárra készülünk !!!

Várják a gyerekek a vevőket !!!

Büszke örömmel 

Csaba t.

Bővebben: Péntek esti szentmise Déván - 2020.03.20Bonaventura testvér szentmisét mutat be Déván

 

 

Bővebben: Muzsika hangja turnéMuzsika hangja -  A dévai kölyökszínház színre lép!

Bővebben: Házszentelés Igret Máriánál 2020Marika legelső gyerekeink egyike.... aranyos kedves lány volt és ezt a jó szokását nem nőtte ki....Házat vásárolt magának és meghívott házszentelni... Örömmel mentem és a beszélgetésből egy kis film is lett, hála a Gyermek Jézus Stúdiónak.... 

Imádságos szeretettel ölelem Marikát és a többi nagyra nőtt gyermekünket, 

Csaba t. 

Bővebben: Lelkigyakorlat Csaba testvérrelLegyünk készek bátran, testvéreink iránti szeretetből Isten akaratát teljesíteni! 540 évvel ezelőtt, 1479. november 13-kán Mátyás király serege megütközött Kenyérmezőn az országba betörő török katonákkal. Ecsedi Báthori István erdélyi vajda és Kinizsi Pál temesi ispán vezette magyar seregek, a rájuk bízott országot, az itt élő civil lakosságot s azok anyagi javait, egy véres csatában megvédték. Bonfini, krónikájában a törökök veszteségét harmincezer főben nevezi meg, ugyancsak ő, a magyarok veszteségét nyolcezerre teszi.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nem elég a tudás. Mindent tudhatunk Istenről, a szeretetről, de ha nem kelünk útra, ha nem lépünk a szeretet útjára többet akaró, vágytól vezérelt szívvel, elveszünk. Mit jelent ma úton lenni? Se én, sem más nem látja az egész utat, de mindig felsejlik a következő lépés körvonala.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. március 28. szombat, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten természetéről nagyon sokat árul el

Karácsony estéjén a pásztorok, majd a napkeleti bölcsek ugyanolyan gyereket láttak, mint bárki más, de hitükkel át tudták ölelni az Istent.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube