Bővebben: Három játékostól három ezüst!Három játékostól három ezüst!! Gratulálok fiuk, de a mestereteknek, Huszár Árpádnak is nagy nagy szeretettel!!

Isten áldása kísérjen e férfias sportban!!

Büszke örömmel, 

Csaba t.

Bővebben: „Eleven gyerek voltam, most a legelevenebbekkel is szót értek”A Dévai Szent Ferenc Alapítvány egy újabb tagjának élettörténetét mutatjuk be. Fogadják szeretettel László Pali írását, melyből kiderül, hogy a legcsintalanabb gyerek is változásra kész, ha elég dicséretet és támogatást kap.

Bővebben: Elhelyezték a gyergyószentmiklósi ökölvívó sportközpont alapkövétTöbb mint negyven éve történt a szombatihoz hasonló léptékű esemény Gyergyószentmiklóson: a műjégpálya megépítése óta az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont lesz Gyergyószék legnagyobb mértékű sportberuházása. Az alapkövet helyezték most el. 

Bővebben: Székelyruha a gyerekeknek…Tisztelettel köszönjük Hargita megye tanácsának a Szent Ferenc Alapítvány Gyergyószentmiklósi Szent Anna Gyermekvédelmi központ részére nyújtott támogatását. A Szent Anna Gyermekvédelmi központ a 2o2o-as évben részesült a Hargita megye Tanácsának támogató programja kertében székelyruha vásárlási lehetőségben.

Bővebben: Békésről kaptak adományt a gyergyószentmiklósi gyerekotthon lakóiTartós élelmiszert, édességet és gyümölcslevet hoztak mikulásra Gyergyószentmiklós testvértelepüléséről, Békés városból, a Szent Anna Otthon lakóinak. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube