Tanévnyitó elmélkedés Tusnádfürdőn, 2016

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_cstcsongrad.jpgIstennek hála  okt. 2-án Tusnádfürdői Szent László Otthonban is megvolt a tanévnyitó szentmise!! Mivel ezen a szép napon az őrzőangyalunkért imádkozunk, ezért a szentmise elmélkedésében is a gyermekeinket arra biztattam, hogy a názáreti Mária példájára ők is, mi is merjünk csendben négyszemközt maradni Isten drága ajándékával, a személyes, élő, őrzőangyalunkkal és elbeszélgetni vele!!

Hiszem, hogy a lelkiismeretünk szava nagyon sokszor az őrző angyalunk szava, a bensőnkben, ő szeretne utat mutatni, jósággal, irgalommal vezetni bennünket!! Adná az Isten, hogy minden gyermekünk, kollégánk itt Tusnádfürdőn, de a többi házunkban is, lelkiismeretesen, Istenre, s az Ő angyalaira figyelve élhessük életünket!
Szeretettel osztom meg az ott elhangzó elmélkedésemet,

 

Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 5. péntek, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube