Engesztelő szentmise Déván

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_15590347_1217051611703788_4218560018813675896_n.jpg"Szem nem látta, fül nem hallotta,

Emberi szív föl nem fogta,

Amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt.”

Szent Pál. Levél a Korintusiaknak.

 

 

 

Csaba testvér elmélkedése- hanganyag:

Csaba testvér és Bernardin testvér egy nagyon szép szentmisét mutattak be ma este Déván Antal atya lelkiüdvéért és Jucika néniért Csaba testvér Édesanyjáért, akinek ma volt az első halálozási évfordulója , úgy szintén Ervin atyáért, aki szintén nem régen távozott el az élők sorából. A szentmise nagyon megható volt megemlékezve három különleges ember életéről, akik példaképül szolgálnak mindannyiunknak ahogy életüket élték ami Isten iránt és a körülöttük élők iránti szeretet, munka jellemezte . Életük, sorsuk nem volt könnyű sőt nehéz, de mindegyikük készen volt a nagy találkozásra Teremtőjükkel. A jó Isten fogadja be őket országába , adjon erőt a hátramaradottaknak , különösen Csaba testvérnek aki ahogy mondta a ferences közösségben sok remek emberrel találkozott, de különösen ezzel a két nagyszerű emberrel akik Édesapja helyett betöltötték nála ezt a szerepet és most egy rövid idő leforgása alatt mind a kettőjüket elvesztette.
Az Úr adjon örök nyugodalmat nekik és a megholt híveknek ….
Ámen.
dr k.e.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Szent Péter volt az első pápa, az összes többi az ő utóda. Nem nagyképűség vagy beképzeltség, hanem a kétezer éves hagyomány ad alapot nekünk arra, hogy elhiggyük, elfogadjuk, hogy anyánk, a Katolikus Egyház krisztusi alapítású, és ez a hit minket boldoggá tesz, erőt ad, segít, hogy Isten mellett döntsünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 6. péntek, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Elérkezik az óra

Aki két, szabad szemmel nem látható sejtből az anyaméhben az emberi testet összerakja, elég bölcs ahhoz, hogy ezt a kérdést is megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube