Engesztelő szentmise Déván

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_15590347_1217051611703788_4218560018813675896_n.jpg"Szem nem látta, fül nem hallotta,

Emberi szív föl nem fogta,

Amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt.”

Szent Pál. Levél a Korintusiaknak.

 

 

 

Csaba testvér elmélkedése- hanganyag:

Csaba testvér és Bernardin testvér egy nagyon szép szentmisét mutattak be ma este Déván Antal atya lelkiüdvéért és Jucika néniért Csaba testvér Édesanyjáért, akinek ma volt az első halálozási évfordulója , úgy szintén Ervin atyáért, aki szintén nem régen távozott el az élők sorából. A szentmise nagyon megható volt megemlékezve három különleges ember életéről, akik példaképül szolgálnak mindannyiunknak ahogy életüket élték ami Isten iránt és a körülöttük élők iránti szeretet, munka jellemezte . Életük, sorsuk nem volt könnyű sőt nehéz, de mindegyikük készen volt a nagy találkozásra Teremtőjükkel. A jó Isten fogadja be őket országába , adjon erőt a hátramaradottaknak , különösen Csaba testvérnek aki ahogy mondta a ferences közösségben sok remek emberrel találkozott, de különösen ezzel a két nagyszerű emberrel akik Édesapja helyett betöltötték nála ezt a szerepet és most egy rövid idő leforgása alatt mind a kettőjüket elvesztette.
Az Úr adjon örök nyugodalmat nekik és a megholt híveknek ….
Ámen.
dr k.e.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt a békét, örömöt, boldogságot, amely az ember szívét akkor tölti el, amikor hazaér, amikor hozzá tud bújni a mennyei Atyjához, Istenének a kezébe simul, nehezen tudom elmesélni. Az ember ebben az ölelésben teljesedik ki, és emberi méltóságunk talán ekkor van a legmagasabb fokon. Isten karjaiból kibontakozva visszatérni a munkánkba, ez az igazán gyümölcsöző és szép, értékes és értelmes az életünkben. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 7. péntek, Ibolya napja van. Holnap László napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A hívek

A más vallásúak és a hitetlenek ezzel szemben nem sajnálják arra fecsérelni az idejüket,hogy széles körben terjesszék a Katolikus Egyház elleni vádakat, miközben az Egyház alig védekezik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube