Máréfalvi elmélkedés 2008

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Marefalvi-tanevzaro-2008/thumbs/img_9622.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Marefalvi-tanevzaro-2008/thumbs/img_9622.jpg

ImageMunkánkat végezve, nem csak a világot formáljuk, szépítsük, hanem önmagunkat is. Egy egy feladat megoldása bennünket gazdagabbá, többé, szentebbé tesz.

 

 

 

Egy nép, ha szeretetből felvállalja a gyermekek szeretetét, az Istenadta szép feladatát, akkor megszentelődig, felnő, Istentől áldottá vállik. Máréfalva népe összefogott, és megépítette az Összefogás házát, a falú bajba lévő, elesett gyermekei számára. Hiszem, hogy ez a ház nemcsak a gyerekeket szolgálja, formálja, szépíti, hanem az egész falút, mely tudatosan az Élet szolgálata mellett döntött.

 

Isten áldja meg Máréfalva egyházi, világi elöljáróit, a vállalkozókat, és a finom házikenyeret sütő asszonyokat, mindenkit, ki megszülve e házat, szüli népünk jövőjét, autonómiáját.
Szeretettel, Cs. t.  

 

{google}-2929093665381560487{/google}

 

{zoomcat catid=431}

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak a mesékben él ronda, gonosz Vasorrú Bába és ártatlan, gyönyörűséges, csupa jóság Hófehérke. Csak a mesékben létezik, hogy minden fekete vagy fehér. Az életben csak árnyalatok vannak, a dolgok sötét- vagy világosabb szürkék. A világon minden embernek van esélye arra, hogy megtanuljon szeretni, hogy ő is elinduljon az élet útján. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 19. hétfő, Huba napja van. Holnap István napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ne beszéljetek...

A papok általában tudták, hogy a környezetükben ki jelentett, sőt voltak, akik maguk figyelmeztettek:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube