Te magad mit tettél?

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_csabatestverdevan191030.jpgGyermekeim elé két lányt állítottam, egy 19 éves sokat megélt kismamát, ki az anyaotthonunk ajtaján kopogtatott, gyermeket vár, egymagában, és a napokban Déván járt Hosszú Katinkát, akit senkinek nem kell bemutatni!! 

Saját életünkért mi vagyunk a felelősek, az életünk a saját kezünkben van és a mi döntéseink, hozzáállásunk határozza meg nem csak e földi létünket, de az örök életünket is!! Ne hárítsunk, a felelősségünket, ne kenjük másra a lustaságunkat, hibáinkat, bűneinket! Döntsünk a tanulás, a munka mellett, a testvéri párbeszéd, a bizalomra épülő együttműködés mellett, ha kell bűnbánatot tartva álljunk talpra és céltudatos határozottsággal menjünk, haladjunk utunkon, Isten vezet!! Kérjük Isten áldását életünkre, döntsünk kemény akarattal a fény mellett, akkor is szeressünk, dolgozzunk, ha fáj, ha körülöttünk sötétség van, tartsunk ki a jóban, Krisztus oldalán és boldogok leszünk!!

 

Szeretettel kérlek, hogy hallgattassátok meg a gyermekeinkkel ezt a dévai beszédet, 
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Keresztes Szent János mondta: Ha egy csutakot, egy darab fát az ingoványból kiveszünk, majd tűzre teszünk, annak előbb ki kell sírnia, fortyognia magából a mocsarat, s csak azután kaphat lángra. A tűz láthatóvá teszi az évek alatt felgyülemlett, éghetetlen ingoványt. Isten jelenlétében, a közösségben szépen megtisztulunk, és lassan-lassan mi is eggyé tudunk válni a lánggal, lobogni kezdünk, fényünk, világunk, melegségünk lesz, eggyé válhatunk Krisztussal – ez a lelki élet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 14. csütörtök, Aliz napja van. Holnap Albert és Lipót napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Földi ajándék

Egy dologban biztos vagyok: minden seb, minden probléma alkalmas arra, hogy abból értékes mennyei gyümölcsök származzanak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube