Ha a búzaszem nem hull a földbe...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_8635.jpgA Csíksomlyói Ifjúsági Találkozó első egész napján szeretettel köszöntök mindenkit! Sajnos ez a rendezvény is bebújt az online térbe, de az előírt távolság ellenére a találkozás öröme járja át a szívünket! Jó együtt lenni, jó testvéreinkre figyelni.

A gonosz lélek azt szeretné, hogy a kispadon üldögélve, mindentől biztonságos távolságra, magunkat kímélve, kommentáljuk a dolgokat! Jézus arra biztat, hogy merjünk jó földbe esni, jó célokat magunk elé tűzni, és munkánkba, álmunk valóra váltásában csendben belehalni!
„Bizony, bizony, mondom nektek: Ha a búzaszem nem hull a földbe, és el nem hal, egyedül marad, ha azonban el hal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti életét, elveszíti azt, de aki gyűlöli életét ebben a világban, az megmenti azt az örök életre."
12.00 Torna. Lehet, hogy az első alkalomkor ha komolyan tornázol Noémivel, azt fogod érezni, hogy belehalsz, de egy hét után már érezni fogod a testedet átjáró életerőt, azt a lendületet, ami döntést, munkát szül testedben, lelkedben! Indulj el, és tarts ki a pályán!

14.30 CSIT: Kerekasztal beszélgetés az interneten....  A beszélgetés témája: Fiatalok az egyházban. A beszélgetés során megtudhatjuk, hogyan kezdett fiatalokkal foglalkozni, mikor és hogyan vált ez a hivatásává. Valamint arról is kérdezzük, hogyan látja a fiatalok helyzetét az egyházban.

17.30 Játék Tanösvény első udvara. Nagyon örvendenék, ha a késő délutáni órákban gyermekeink örömteli ajándéka eljutna minél több gyermekhez és fiatalhoz egyaránt, ezért ezentúl a nyár folyamán a mise előtt és a mise után is gyermekeinket játszani hívjuk! Gyere légy játszótársunk!

18.00 Szentmise Szent Lőrinc, a fiatal vértanú diakónus tiszteletére! Ma egy olyan fiatalember közbenjárását kérjük, aki nem csak jelentkezett Isten szolgálatára, de az egyház anyagi javait kezelve, elveiért bátran vállalta a vértanúságot is.

A szentmise után kezdődik a Játék Tanösvény harmadik udvara, melyre kicsit, nagyot nagy szeretettel várunk!

Szeretettel, 
Csaba t.
2020. aug. 10. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

El tudom képzelni, hogy az emberiség nagy fájáról ágak fognak letörni és pusztulnak el – törtek le eddig is a történelem folyamán –, de valamilyen módon ez a szent törzs kihajt. Isten munkálkodik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 28. hétfő, Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szűzanya...

A Szűzanya nem hatalmas prédikációkkal nőtt fel oda, hogy a Mennyek Királynéja legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube