Tanuljunk a fiataloktól!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_1452914861_9518.jpg1999-ben az ENSZ közgyűlés, augusztus 12-ét NEMZETKÖZI IFJÚSÁGI NAPNAK nevezi. Szeretnénk elmélyíteni  a generációk közötti szolidaritást: a családban, a közösségekben, a nemzet egészében.

 
 
Tanuljunk a fiataloktól! Nézzünk ki a fejünkből, induljon jókedvvel, lendületesen a napunk! Merjünk gyermekek lenni, e koravén világban egy kicsit bolondozni! Körülöttünk mindenki hót komoly, mi csak azért is lépjünk rá a Játék Tanösvényre!
12.00 Torna. Ahogy az órát is mindennap fel kell húzzuk, ugyanúgy saját testünkben az életerőt, a tettrekész bátorságot, a hegyeket mozgatni tudó erőt ki kell bányásszuk, mozgás nélkül elapadnak a kútjaink!
17.30 Játék Tanösvény: az elmúlt napok játékát ismételjük el! A fiatalok szeretnének vidám percekkel megajándékozni, fogadjuk tőlük szeretettel. 
18.00 Szentmise!  Ma a fiataljainkért imádkozzunk! Kérjük rájuk a jó Isten áldását! Szentmise után, a vacsora előtt még egy kis játék a napunkba csak belefér.... Ne feledjük el, vakáció van és a jókedv, játék tankunkat a hosszú tanév előtt töltsük degeszre!
Szeretettel várunk, 

Csaba t.
2020. augusztus 12.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

El tudom képzelni, hogy az emberiség nagy fájáról ágak fognak letörni és pusztulnak el – törtek le eddig is a történelem folyamán –, de valamilyen módon ez a szent törzs kihajt. Isten munkálkodik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 28. hétfő, Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szűzanya...

A Szűzanya nem hatalmas prédikációkkal nőtt fel oda, hogy a Mennyek Királynéja legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube