Irgalmasság iskolája 6

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_bortonlat.jpgAz irgalmasság cselekedetei:
6. a börtönben levőket látogatni

 
 
 Csaba testvér elmélkedése- videó:

 

 

Csaba testvér elmélkedése- hanganyag:

 

Teljes szentmise- videó:

b_300_300_16777215_00_images_stories_12190784_997136477013636_2610102793125689340_n.jpgAz Irgalmasság Iskoláját járni a nagyböjti szent időben is szabad, sőt hiszem, hogy nagyon kedves Jézus Krisztus előtt! Arra buzdítlak, hogy kétszeres erővel kapcsolódjunk be ebbe a lelki képzésbe! Egészen biztos, hogy életünk végén mindazoknak, kik tudatosan és kitartóan végezték az irgalmassági cselekedeteit, maga a Megváltónk fogja egy nagy öleléssel átadni az örök életre szóló meghívást jelentő diplomát!!

Szeretettel küldöm Iskolánk hatodik hétére való buzdítást és ugyanakkor meghívlak, - ma hamvazószerdán, - elmélkedjük át, Jézus Krisztus szabadulásunkért vállalt megváltó tetteit! Tanuljunk megváltónktól, tegyünk meg mindent, hogy szeretteink, barátaink, népünk minél inkább istengyermeki szabadságban élhessen!   Tudatosan látogassuk meg akár fizikailag is, akár imádságos gondolatainkban a börtönben lévőket! Gyertek induljunk el! Megéri az Irgalmas Krisztus útján járni!
Szeretettel,
Csaba t.
 
 Csaba testvér elmélkedése- videó:

 

Csaba testvér elmélkedése- hanganyag:
Teljes szentmise- videó:

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat. Történelmi szemlélet szükséges, hogy azt is lássuk, honnan jöttünk: milyen óriási távot tett meg az ember ezen a földön. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 29. kedd, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírásból tudjuk

A Szentírásból tudjuk, hogy Mária János házában élt. Az is tény, hogy Mária hamarabb halt meg, mint Szent János, aki nem írt arról, hol van Jézus anyja eltemetve. Ez a hallgatás egyben egy kijelentés is lehet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube