Élő adás Déváról

Kedves Testvérek!

Az imént volt a www.magnificat.ro oldalon egy sikeres kísérletünk.  A kedves Antal Tamás, a honlap szerkesztője jelentkezett élő adásban. Az ö édesanyja elimádkozta a miatyánkot, és mi itt Déván szépen láttuk az élő adást, és hallgattuk az érthető, élvezhető hangminőséget.

Így nagyon reméljük, hogy a hétvégi nevelőképzőről, annak egyes részeiről direkt adásban fogunk tudni jelentkezni. Nem csak a hanganyagot, de a képet is megpróbáljuk feltenni a honlapra.
Az az elképzelés, hogy minden hétvégén, ugyanabban az órában legyen adás a házakból. Szerre minden ház, mindenik család, napközi így bemutatkozhatna. Szeretnénk friss híreket, ismertető kis filmeket, egy egy izgalmasabb eseményt eljuttatni azokhoz akik kíváncsiak ránk. Gondoltam, hogy jó lenne egy- egy hittan óra is minden adás végén. Talán egy- egy lelkigyakorlatot is megpróbálhatnánk leadni.
Éppen ezért, szeretettel keresünk a gyerekek, kollégák között bemondókat, star riportereket, hadi tudósítókat, és mindenféle más média szakembert. Majd a legügyesebbeket a nyáron táborba visszük profi  szakemberekhez.
Szeretettel biztatlak, hogy a hétvégén nézzétek a www.magnificatot. Várom a visszajelzéseket, észrevételeket.
Kisebb testvéri szeretettel, csaba t.