Én egy Székelyszállási lány vagyok!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_19142925_1502029423174373_341757956380714818_o.jpgTimi a mi lányunk, hisz néhány évig mi is neveltük az otthonba, szeretettel, békességgel! Az évek elteltek, felnőtt szép lány lett belőle, érzékeny szívvel, s bár a különleges sorsa hamar elsodorta a szülőfalujából, s hiába, hogy azóta sok - sok helyen megfordult, volt része jóban, rosszban, de a szülőföldjét nem felejtheti!

Lám most, hogy saját lábára állt, nem csak elzarándokolt ősei által imával, munkával, kacagással megszentel "otthonába", de a határban készített képet fontosnak látta megosztani a közösségi oldalán, egy csatolt szívből jövő vallomással!! 
"Valahol messze, az üveghegyen túl van egy pici falu, ahol nagyon sok szép emléket őrzünk. A legszebb gyermekkori emlékeket soha nem felejtem, mert mindenütt jó de legjobb otthon!"
Timike jó volt olvasni a hitvallásodat, látni ezt a felvételt, ahogy büszke örömmel előrenézel és szó nélkül mondod: "igen, vállalom én egy Székelyszállási lány vagyok"!!!
Sok szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 14. kedd, Örs és Stella napja van. Holnap Henrik és Roland napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismereti és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube