Én egy Székelyszállási lány vagyok!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_19142925_1502029423174373_341757956380714818_o.jpgTimi a mi lányunk, hisz néhány évig mi is neveltük az otthonba, szeretettel, békességgel! Az évek elteltek, felnőtt szép lány lett belőle, érzékeny szívvel, s bár a különleges sorsa hamar elsodorta a szülőfalujából, s hiába, hogy azóta sok - sok helyen megfordult, volt része jóban, rosszban, de a szülőföldjét nem felejtheti!

Lám most, hogy saját lábára állt, nem csak elzarándokolt ősei által imával, munkával, kacagással megszentel "otthonába", de a határban készített képet fontosnak látta megosztani a közösségi oldalán, egy csatolt szívből jövő vallomással!! 
"Valahol messze, az üveghegyen túl van egy pici falu, ahol nagyon sok szép emléket őrzünk. A legszebb gyermekkori emlékeket soha nem felejtem, mert mindenütt jó de legjobb otthon!"
Timike jó volt olvasni a hitvallásodat, látni ezt a felvételt, ahogy büszke örömmel előrenézel és szó nélkül mondod: "igen, vállalom én egy Székelyszállási lány vagyok"!!!
Sok szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha valaki a horoszkópján jót kacag, az nem káros vagy beteges dolog, viszont ha az életét a csillagok állása szerint igazgatja, retteg, ha rosszat jósolnak az asztrológusok, döntései meghozatalánál ettől függ, a segítséget az égitestektől várja, nem Istentől, aki valóban tudna segíteni rajta, akkor szegényebbé, reménytelenebbé válik az élete, szalmaszálba kapaszkodik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 13. péntek, Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az idő

Mindig az adott percre kell nagyon odafigyeljünk, hogy tőlem Isten most mit kér. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube