Légy Bajnok!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_17966677_1353408368052417_5190724748152546445_o.jpgTe nem csak annyi vagy, amennyit magadba nézve most látsz, hidd el a léted falai közé zárt testedben hatalmas kincsek rejtőznek! Igen, a földedben, saját életedben olyan kincseket rejtett el az Isten, melyekről talán most még álmodni sem mersz! Benned van a kemény munkával felszínre jövő bajnok, a komoly szakember, a gyermekeiért, családjáért az égről a csillagot is lehozó édesanya, az alkotásaiban kiteljesedő, életerős családapa! Hidd el, sok-sok csoda van a te szívedben, elmédben, testedben olyan drága kincsek, mely téged értékessé, gazdaggá, bajnokká, családod, néped által megbecsült emberré tehet, ha önmagadból kitartó, konok erőfeszítéssel felszínre hozod, megvalósítod! Ahogy a fiatal sportolóban ott van a világbajnok, kit a világ állva ünnepel, de mely csak számtalan óra kitartó edzéssel válik valósággá, ugyanúgy benned is egészen biztos, hogy ott van mindaz mi téged egyedivé, pótolhatatlanná, értékessé tesz! 

Merd vállalni a mindennapi menetelést, a küzdelmet, merd oda adni mindenedet, szabadidődet, energiádat, s a kincsed, mit Isten beléd rejtett, a tied lesz! A teremtő erő egy-egy morzsáját Isten, a mi mennyei Atyánk mindannyiunk tarisznyájába belerakta, arra biztatlak konok akaraterővel vedd elé, és önmagadat, környezetedet kincseiddel tedd gazdaggá! 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 15. szerda, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Őszinte szó ereje

Az Egyház, ahogy a hős forradalmárok is, kezdetben az igaz, őszinte szó erejében bíztak, ennek sikertelensége láttán erőszakot is alkalmaztak, szembeszálltak az igazságtalansággal.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube