Mit kérünk 2017 karácsonyán az angyaltól?

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_IMG_1977.jpgKedves Testvérem!

Itt a Karácsony! Nem tudom, írtad-e meg leveledet az angyalnak? Jézus Krisztus azt mondja, hogy nem kaptok, mert nem kértek! Mit kérünk 2017 karácsonyán az angyaltól, Urunktól, Jézus Krisztustól a magunk, szeretteink, népünk számára? Ezt a levelet mindenki maga kell megírja! Szívesen megosztom a magam levelét veletek. 

Kedves Jézus!
2017 legnagyobb felfedezése számomra, az oly régen ismert, de eddig még át nem elmélkedett tízparancsolat első, és legfontosabb tétele. Az idén döbbentem rá arra, hogy te nem csak megengeded, nem csak kéred, hanem egyenesen parancsba is adtad, hogy mi imádó szeretettel ragaszkodjunk hozzád. Emberi gyengeségeim, kicsinységem tudatában is csodálatos rádöbbenni, hogy a nagy Isten szeretne velem, velünk élő, személyes kapcsolatot kiépíteni, azt akarja, hisz ezért is adta parancsba, hogy mi őt mindennél jobban imádjuk, és testvéreinket, a teremtményeket tiszta szívvel szeressük. Jézus Krisztus földi életében elénk tárja, hogy te nem csak elvárod tőlünk, hogy imádjunk, hanem te magad is végtelenül szeretsz bennünket! A karácsonyi megtestesülésben, a nagypénteki megváltásban megmutattad, hogy mennyire szeretsz bennünket. Nagyobb szeretete senkinek nincs, mint ki életét adja övéiért, és te életedet adtad értünk, gyermekeidért. 
2017 karácsonyán arra kérlek, hogy segíts megérteni, megélni a tízparancsolat első parancsolatát! Azért imádkozom, hogy ne csak munkatársi viszony legyen köztünk, hanem ahogy te kéred, szívünk lángoló szeretetével imádni tudjunk tégedet, Urunkat, Istenünket. Hiszem, hogy ha az első parancsot megértsük és megéljük, akkor magától érthető egyszerűséggel fogjuk tudni betartani az összes többi parancsot is, de ha nem tudunk a te végtelen szeretetedben otthonra találni, megnyugodni, akkor bálványok felé fogunk fordulni, és mindenféle más bűnben világunk el fog pusztulni! Karácsonyi ajándékként arra kérlek, hogy taníts meg bennünket téged, Urunkat Istenünket tiszta szívvel imádni, embertársainkat, a teremtményeket akaratod szerint szeretni!
Gyermeki ragaszkodással,
Csaba t.
Kép: kereszt Remete Szent Antal barlangjánál

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A tökéletes szeretetet keressük sóvárogva ezen a földön, de ember soha nem tudja teljesen betölteni a vágyainkat. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 6. csütörtök, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetparancs

Jézusnak egyetlen parancsa van, a szeretetparancs.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube