Bármilyenek is a feltételek, te dönts az élet mellett!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_golya-havazas.jpgVégtelen szomorúsággal, de csodálattal is nézem a gólyát, ahogy a behavazott fészkén ül a tojásain! 

Tanuljunk ezektől az oktalan állatoktól! Lám, ők nem arról beszélnek, hogy a gyermekvállaláshoz vannak-e feltételek, körülmények, hanem a három kis tojásán kotol a szakadó hóban, végzi a dolgát! Nála az abortusz azt jelentené, hogy behúzódik egy védett helyre és a tojásai megfagynak... mégsem teszi! 
Ébredjünk fel mérhetetlen kényelmünkből, tespedtségünkből, fejezzük be a siránkozást, a nyafogást, és segítsünk életbe maradni azoknak, akik a létükért küzdenek! Nem a körülményeket kell nézni és szapulni, hanem saját életünkért, jövőnkért kell küzdenünk, mert ha oldott kéveként szétfolyunk, ha gyermekeinket nem vállaljuk és neveljük fel szeretettel, akkor azok kik utánunk jönnek, joggal fognak elkaparni a föld felszínéről, mint céltalan heréket!
Bármilyenek is a feltételek, te dönts az élet mellett, 
Csaba t. 
A lakosságtól kér segítséget a Beszterce-Naszód megyei környezetvédelmi ügynökség a gólyák megmentésére
“Az első gólyák már hazatértek Beszterce-Naszód megyébe, de az utóbbi napok havazása miatt fáznak és éheznek. Nincs ennivalójuk, hiszen élő kisállatokkal táplálkoznak, amelyeket képtelenek megtalálni, hiszen a mezőket hótakaró borítja, a vizek befagytak. Segítsenek a gólyáknak, hogy visszahozzák a tavaszt!” – olvasható a Beszterce-Naszód megyei környezetvédelmi ügynökség csütörtökön közzétett felhívásában.
Az említett intézmény a Romániai Ornitológus Szövetség üzenetét továbbítja, melyben arra kérik a lakosságot, hogy nyers hússal vagy hallal etessék meg a gólyákat, és ha fagyott madarat találnak, vigyék védett helyre a fagyok elmúltáig. Ha pedig sebesült madarat találnak, forduljanak állatorvoshoz – kérik a madárszakértők.
Forrás: AGERPRES
Fotó: clujbird.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 22. szerda, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube