Ötleteket gyűjtünk, segítsetek!

Mennybemenetel ünnepére mindenkit szeretettel meghívunk az 1000 dél-erdélyi leány találkozójára!

Minden évben megrendeztük a mennybemenetel ünnepét fent a várban. Sajnos, a várat kezdte az üzleti élet belakni, így ott már egy szabadtéri szentmisét eléggé bajosan lehet megszervezni.

Az Ausztráliában élő magyar földbirtokos, Horvát Toldi Péter, Déva mellett, Marosnémetiben, visszakapta a nagyon szép fekvésű udvarházát, a Maros partján. Meghívott szeretettel egy májusi ünnepségre. Úgy gondoltuk, hogy az idei mennybemenetel ünnepét ott kint a zöldben fogjuk megünnepelni május 20-án.

A szentmisében szeretnénk imádkozni, hogy minden dél-erdélyi magyar fiatal szép, boldog családot alapítson. A vallásos rendezvény után, a vidám majális-programok alkalmat nyújthatnak az ismerkedésre, barátkozásra, hogy a szórvány közösségekből jött fiatalok egymásra találjanak. A különféle helységből jött lánycsapatok benevezhetnek egy hol vidám, hol komoly vetélkedőre, hogy így ki tudjuk választani a legéletrevalóbb dél erdélyi lánycsapatot. Persze más vidékről jött lánycsapatok is benevezhetnek.

Erre a rendezvényre szeretettel meghívjuk Dél-Erdély minden fiatalját. Szeretettel várjuk a jobbnál jobb ötleteket, amivel rendezvényünk színvonalát emelhetjük.

Testvéri szeretettel, Csaba t.