Csaba testvér biztató levele

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_fullsizeoutput_21b4.jpegKedves Gyerekek!

Kedves Kollégák!!

Kezdetben lehet, hogy jó dolognak tűnt, hogy nem kell iskolába menni, de én olyan hangokat is hallottam, hogy talán ez a helyzet maradni fog április második feléig is... Senki nem tudja, hogy mit hoz a holnap, de a bölcs ember felkészül minden eshetőségre, ezért arra kérem a kedves nevelőket, hogy szervezzék meg a diákjaink otthoni oktatását!! Így is - úgy is a családban együtt vagyunk, ezért arra kérlek, hogy minden délelőtt szépen pont úgy, mintha iskolába járnának, odahaza tartsuk meg az órákat, tanuljanak a gyerekeink! A vizsgák, a dolgozatok nélkül nem lehet tovább menni, az érettségire fel kell készülni! Régebb is voltak magántanulók, olyanok akik nem jártak iskolába, és mégis tanév végén mindenből sikeresen le tudtak vizsgázni, így a tanévet el tudták végezni!!
Olaszországban is március 3-án bezártak az iskolák, (lehet, hogy ott e félévben nem is fogják megnyitni), de mint az alábbi hírben olvastam, azért a gyerekek oktatása, nevelése nem állt le: "Az iskola már másnap megoldotta, hogy mindenki itthon tudjon tanulni, google drive-on, messengeren, whatsappon jönnek naponta leckék és üzenetek a tanároktól. (Az más kérdés, hogy nem egyszerű rávenni a gyerekeket, hogy csinálni is kell )… . Az Oktatási Minisztérium külön megköszönte a tanárok hozzáállását a helyzethez, és, hogy gyakorlatilag napok alatt mindenhol biztosítva van a gyerekek oktatása napi szinten."
Lehet, hogy nem éppen népszerű amit kérek, de arra biztatlak, hogy bent a házban, ha már úgy is együtt vagytok, üljetek le tanulni, lássuk az interneten kezd-e nálunk is terjedni az iskolai oktatás?!
A kedves Tanárokat szeretettel kérjük, hogy az üres osztályban is tartsák meg az órákat, és töltsék fel az internetre!! Minden este hattól én is misézek, és élőben bárki velem tarthat Isten színe előtt az imádságban! Itt az idő, most valóban az internet segítségünkre siethet!
A változó körülmények között a változatlan célt, a gyermekeink, a világunk kibontakoztatását, növekedését, egyszóval szentté válását keresve, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 15. szerda, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Őszinte szó ereje

Az Egyház, ahogy a hős forradalmárok is, kezdetben az igaz, őszinte szó erejében bíztak, ennek sikertelensége láttán erőszakot is alkalmaztak, szembeszálltak az igazságtalansággal.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube