Reményben élünk

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_IMG_1293.jpgSzendrey Júlia, azelőtt Petőfi Sándorné 1868 szeptember 6-án esti 8 órakor hosszas szenvedés után jobb létre szenderült.  Írja a korabeli sajtó!

A fizikusok szerint sem az anyag, sem az energia, de még az információ se vész el!! Hiszem, hogy halálunk után egy jó pohár bor mellett nem csak Júliával és Sándorral fogunk találkozni, de még nagyon sok szép, új Petőfi verset is hallhatunk, egyenesen a szerző előadásában!!  
Hiszem, hogy a síron túl nem csak a Szentháromság vár reánk, hanem a szentek közösségében Júlia és Sándor is, az emberiség nagyjaival együtt!  Még van egy jó hír, az idő sem fog korlátozni! A  végtelent bejárni, megismerni végtelen idő kell, na de erre való az örök élet!
Júliára, akárcsak ránk, a halál után nem az örök nyugodalom vár, hanem egy örömteli teljes élet, amelyről a szentírás azt mondja:   "Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik őt szeretik." Korintusiaknak írt I. levél 2,9
Reményben élünk, hisz előttünk a Végtelen, 
Csaba t.