Levél Bródy Jánosnak!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Elkeszultta-tiszta-hangok-cimu-konyv-es-cd/viewsize/167th.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Elkeszultta-tiszta-hangok-cimu-konyv-es-cd/viewsize/167th.jpg

Image "Ez a nap más, mint a többi ezt te is jól tudod! "

 

 

 

 

Kedves János!
Örömmel hallottam, hogy elkészült a Tiszta Hangok című könyv, mely tartalmazza a gyermekeink előadásában, a mindnyájunk számára oly kedves gyerek dalaidat is. Számomra nemcsak a könyv megjelenése,hanem annak a születése is nagyon nagy örömöt jelentett. Örvendtem a sok aranyos gyereknek, akik biza órákig, a tükör előtt állva ismételgették a te sok-sok szép dalodat.
Jó  volt látni ugyanazt a vidám csillogást a tekintetükben, melyek azt gondolom, hogy mindanyiunk tekintetében kigyúltak annak idején, mikor ismerkedtünk ezekkel az énekekkel, a Bródy Dalokkal, a te tiszta lelked gyermekeivel, melyek nélkül valahogy nem lett volna olyan szép egy-egy szülinapi buli, vagy kirándulás, éjszakai tábortűz.
Nagyon sajnálom, hogy személyesen nem lehetek veletek a könyvbemutatón, de nekem nagyon nagy családom van, a közel kétezer gyermekünk mellől nagyon nehéz elszakadni.
Isten fizesse neked a dalokat és Isten áldja meg azokat is, akik dalaidnak újból szárnyakat adnak, hogy így eljussanak a frissen induló új generációkhoz is. Szívből kívánom, hogy a szeretet Istene, tegye sikeresé a tiszta testvéri kapcsolatokról, szeretetről szóló új könyvet és CD-t, a” Tiszta Hangokat”!
Szeretettel,

Csaba t.

 

{zoomcat catid=732}