Csobánkára is megérkezett a szép tavasz

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Csobanka-2010/viewsize/img_1323.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Csobanka-2010/viewsize/img_1323.jpg

ImageIstennek legyen hála, Csobánkára is megérkezett a szép tavaszban az első "fecske".

 

 

 

 

 

Kedves Testvérek!

Istennek legyen hála, Csobánkára is megérkezett a szép tavaszban az első "fecske". Trepák Cecília, mint az alapítványunk munkakönyves alkalmazottja, nevelőszülőként, a megfelelő állami szervek engedélyével, öt gyermeket nevelhet, Csobánkai otthonban.
Nagyon rég várunk erre az áttörésre, mely utat nyit Magyarországon is arra, hogy az erdélyi tapasztalataink alapján, a gyermekvédelmet elkezdhessük. Több pozitív ígéret is elhangzott, és reméljük, hogy rég várt kezdeti lépések után, egy szép és nagyon eredményes munkát kezdhet el a Szent Ferenc Alapítvány, a bajban lévő gyermekek javára.
Szeretettel köszönjük a sok-sok jó tanácsot, imát, anyagi segítséget, amit az elmúlt években kaptunk Csobánkán... Most már felpattantak a zárak, és mi indulhatunk. Június első hétvégéjén (jún. 4-5-6) szeretnénk egy nevelőképzőt tartani Csobánkán mindazoknak, kik a Szent Ferenc Alapítvány égisze alatt, gyermekvédelmi munkálatokkal szeretnének foglalkozni, akár, mint önkéntesek, de akár mint nevelőszülők Magyarországon, vagy Erdélyben.
Szeretettel kérem, hogy az érdeklődők jelentkezzenek Trepák Cecíliánál e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy ugyancsak nála telefonon: 0036302677372.
Sok szeretettel, és örömmel,

Cs.t.

Fontos tudnivalók:
 - június 4.-én (pénteken) 13:00 és 13:30 között várjuk a kedves jelentkezőket , akkor lesz gyülekező és vasárnap ebéddel zárul a program...pontos cím: 2014 Csobánka, margitliget 1. Sárga kastélyt kell keresni!  Akinek gondot jelentene az útvonal, az nyugodtan hívjon a 06-30-267-7372 -es telefonszámon!
- szállást tudunk biztosítani és szerény étkezést a nevelőképző ideje alatt
- pizsamát és tisztálkodási eszközöket kell hozni, illetve egy tollat és egy füzetet, ha valaki szeretne jegyzetelni
- a nevelőképzőnek az utiköltségen kívül költsége nincs
- a programban szeretnénk megismertetni a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkáját, szellemiségét. Mesélni szeretnénk az Erdélyben folyó hatalmas munkáról és arról a 15 éve megszületett
kezdeményezésről, amely végere elérte Magyarországot is! A továbbiakban a magyarországi lehetőségeket is bemutatnánk és konkrétan beszélnénk a Csobánkán elkezdődött munkáról!
Ha valakinek egyéb kérdése van, nyugodtan írjon és hívjon!

Tisztelettel és szeretettel:

Trepák Cecília
{zoomcat catid=844}