Lelkigyakorlat Csíksomlyón, a Szenvedély Betegek Védőszentjével, Szent Kamillal!

ImageA tavalyi Szent Kamill lelkigyakorlat után megígértük, hogy lesz folytatás. Szükséges, hogy tovább lépjünk, hisz a szenvedély betegek védő szentjének, Szent Kamillnak nagyon sok dolga van Erdélyben is. Úgy gondolom, hogy ha sikerülne a különféle szenvedélyek, rossz szokásokkal szembeni autonómiánkat kivívni, akkor egy egészen új, szép világ köszöntene ránk. Istennek hála sokaknak ez már sikerült.

 

 

Lelkigyakorlatra leginkább olyan házaspárokat várunk, kik szeretnének Isten gyermekének szabadságában élni, szabadulni az alkohol rabságából, vagy más káros rossz szokástól, függőségtől. Tudatában vagyunk annak, hogy egy három napos lelkigyakorlaton nem lehet mindent megoldani, de talán, ha meghallgatjuk olyanok tanúságtételét, akiknek sikerült megszabadulni, talpra állni akkor erőt meríthetünk példájukból a tovább lépéshez. Ha együtt kérjük az élet Urától a segítséget akkor erősebb hittel, elhatározással feszülhetünk neki a saját gondjainknak, melyek megoldásához ha szükséges akkor akár orvosi segítséget is igénybe vehetünk..

A Csíksomlyói lelkigyakorlatra július 15-én, este 18.oo órára kellene érkezni. A program 18-án a vasárnapi 1o órás szentmisével, érne véget.
Csak azokat fogadjuk, akik idejében jelentkeznek. Számukra szállást és kosztot biztosítunk. A résztvevők anyagi képességeik szerint járulhatnak hozzá a költségekhez.
A lelkigyakorlatunkon részt vesznek a Magyarországi Katolikus Alkohol Mentő Szolgálat szakemberei is.
Szeretettel, biztatom a munkatársaimat, hogy a gyermekek szüleinek is ajánlják fel a segítségünket.
A gyógyulás reményében, Csaba t.