Szent László a Szabadító!

ImageErdély védőszentjét, Szent Lászlót segítségül híva szervezünk Csíksomlyón egy újabb lelkigyakorlatot azon gyermekeink szüleinek, akiknek életében az alkohol problémát jelent... Célunk a józan szabadság, mely erőt adhat, hogy a család Istenben bízó lélekkel újra egységesen, szépen talpra álljon. Nagyobb ajándékot nem adhatunk egy gyermeknek, mint egy jókedvű, józan, munkába járó, gyermekéről gondoskodó apukát, anyukát. Ez a cél bármennyire is magas, mi mindenképpen minden gyermekünk szülőjénél elérendő feladatnak tekintjük.

Magyarországi Katolikus Alkoholmentő Szolgálat Munkatársai most ősszel ,november 4-én, csütörtök este 18.00 órakor, szeretettel várják a bentlakó, és a napközis gyermekeink alkohol utáni vággyal küzdő szüleit. Az imádságos együttlét a kegytemplomban, Mária lábánál bemutatott vasárnap délelőtti szentmisével ér véget.
A rendezvénynek nagylelkűen a Csíksomlyói ház ad otthont, ezért felkérek minden házvezetőt, nevelőt, tartson október végéig szülői értekezletet, és a lehetőségről értesítse a gyermekeink szüleit, majd a jelentkezők adatait küldje el Zsokának Csíksomlyóra. 4o jelentkezőt tudunk fogadni, ezért mindenkit biztatok, hogy iparkodjon..
Szeretnék ezen kívül egy Őszi Nagytakarítást-is szervezni. Szeretnék minél több házban én magam is Szent László a szabadító tiszteletére egy -egy szentmisét tartani, melyre ugyancsak a helyben lakó szülőket hívnánk. E körút időpontját nemsoká rögzítjük, és küldöm..
Szeretettel imádkozzunk gyermekeink szüleiért, hogy szabadon, erőben, egészségben munkát tudjanak vállalni, és gyermekeik, testi, lelki szükségleteiről gondoskodjanak.
Szeretettel,
Csaba t.