Élet Háza

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_p1200184-k.jpgKét zsák, két parányi élet és egy fiatal anya, sok sok gonddal, fájdalommal.

Kedves Kollégák!
Két zsák, két parányi élet és egy fiatal anya, sok sok gonddal, fájdalommal. Mostanában mind több összetört család kopogtat az ajtónkon. Az elmúlt héten összesen négy édesanyát és nyolc gyereket fogadtunk be... Mindannyian érezzük, hogy ezekkel az édesanyákkal, megvert, eltaszított gyerekekkel nem csak úgy mellékesen kellene foglalkoznunk.  Sajnos ők legalábbis az elején kilógnak a gyermekvédelmi rendszerünkből. Nekik kellene egy külön ház, otthon, ahol valaki nagy szeretettel befogadja őket, alázattal segíti hogy sebeik begyógyuljanak, majd megtesz mindent, hogy az összetört családi béke helyre álljon. Amennyiben nem sikerül helyreállítani a békét a férj és feleség között, akkor jó lenne az édesanyát talpra állítani és felkészíteni, hogy egyedül is képes legyen tovább menni, gyermekeiről gondoskodni.
Rég, hogy érik bennünk ez a gondolat. Körvonalazódik egy elképzelés! Ezért én január végén néhány napra elmennék Floridába,  mert reményünk van arra, hogy ezt a szép álmot Székelyföldön valóra váltsuk! Szeretettel kérlek, hogy imádkozzatok, hogy az utazásunk eredményes legyen és megvalósulhasson az a ház, melynek kapui a bántalmazott édesanyák és gyermekek előtt mindig nyitva áll.