Hála és köszönet!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Jonak-lenni-jo/viewsize/IMG_0004.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Jonak-lenni-jo/viewsize/IMG_0004.jpg'

IMG_0004.jpgJónak lenni jó! Mindig is tudtam, de most vasárnap a kedves testvéreim szeretete, jósága alatt roskadozva újból megértettem, hogy nagylelkűségben, jóságban Istent nem lehet felülmúlni, hogy valóban Ő százszoros, ezerszeres, milliószoros mércével méri vissza nekünk azt, amit mi szeretettel, alázattal nagylelkűen egymásért teszünk!

 

 

Kedves Támogatónk!
Jónak lenni jó! Mindig is tudtam, de most vasárnap a kedves testvéreim szeretete, jósága alatt roskadozva újból megértettem, hogy nagylelkűségben, jóságban Istent nem lehet felülmúlni, hogy valóban Ő százszoros, ezerszeres, milliószoros mércével méri vissza nekünk azt, amit mi szeretettel, alázattal nagylelkűen egymásért teszünk!
Ezzel a csodás tapasztalatból fakadó hittel szeretném megköszönni mindazok jóságát, akik imádsággal, jó szándékú tanácsokkal, munkájukkal, adományaikkal, felajánlásaikkal a bajban lévő gyermekek segítségére voltak az elmúlt szép vasárnapon!
Adná az Isten, hogy az év mindennapja, ilyen csodálatos Öröm vasárnapja legyen mindannyiunk számára!! Ígérem, hogy a lehető legjobb árfolyamon váltjuk be az önök adományait ropogós gyermekkacagásra, ízletes, tiszta magyar szóra, társadalmainkat fenntartó tisztességes fiatal felnőttekre!
Hálatelt szívvel,
Csaba t.