Kivetem a hálót!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_Kivetem_a_halot.jpg2014. első napjaiban, beindult Felsőlemhényben, az egyházközség által felajánlott épületben, egy napközi otthon! A tanítók, tanárok javaslata alapján, a szülők, nagyszülők kérésére, a Szent Ferenc Alapítvány nevében Gergely Erika kétgyerekes édesanya, befogadott 16 helybeli gyereket és nap mind nap jó szóval, szeretettel, türelemmel segíti őket, hogy a lemaradást lemorzsolva feltudjanak zárkózni az osztálytársaikhoz, hogy ők is szépen a tanulmányaikat befejezve, hasznos tagjai legyenek szép községüknek, Székelyföldnek! 

 

Munkánkhoz, Európa védőszentjének, Szent Benedek hathatós segítségét kérjük itt a katolikus, Európa talán legkeletibb településén. Most vasárnap, február 16-án, a 1o.3o órakor kezdődő szentmiseáldozatban szeretnénk Szent Benedek közbenjárásával a jó Isten áldását kérni az új napközi otthonunkra, az itt tanuló, formálódó tanulókra, gyermekekre és drága nevelőnkre Gergely Erikára, mindazokra akik jóságukkal segítették és segítik megszületni, működni ezt a kis mentőcsónakot. 
Nagy-nagy szeretettel meghívunk, várunk, jöjj segíts imádkozni, hogy Székelyföld egyik legkeletibb szegletébe ültessük el az irgalmas szeretet fáját, melynek árnyékába nemcsak megpihenhetnek, hanem otthonra is találhatnak a bajban lévő gyermekek!!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szeretettel, Csaba t.