9. Hittanóra: Hiszem a bűnök bocsánatát

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Nagycsaladosok_60618118_406748333248356_4870894931192840192_o.jpgRémhírek terjesztése helyett szeretnék egy igen-igen jó hírt megosztani veletek: Van irgalom! Van bocsánat! Újjá lehet születni! Igen, bátran mondom, hogy örvendhetsz testvérem mert mindannyian újratervezhetjük az életünket külön-külön is, de akár együtt is, a Szentháromság a mi oldalunkon áll! 

 
Mi keresztények nem a kérlelhetetlen igazak gyülekezete vagyunk, hanem a bűneinket megvalló, Isten irgalmát kérő, Teremtőnk karjai felé botladozó emberek nagycsaládja! Egymást biztatva, az elesetteket felemelve, senkit hátra nem hagyva haladunk a Szentháromság szeretetközössége felé!
Gyertek ma délben hittanórára! Gyertek fürdessük meg kiszáradt lelkünket, Teremtő Istenünk hozzánk lehajló irgalmas szeretetébe! Iratkozzunk be Krisztus irgalmasságágának gyönyörű iskolájába!
Szeretettel, 
Csaba t.  
Kép: Minden gyermek szeméből, így a borszéki nagylányunk szeme tükréből is az irgalmas Isten mosolyog ránk a bontakozó szép tavaszban.
Apostoli Hitvallás: Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban, aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától, szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették. Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül, fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atyaisten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat. Hiszek a Szentlélekben. Hiszem a katolikus Anyaszentegyházat, a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát, a test föltámadását és az örök életet. 
Amen.

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt a békét, örömöt, boldogságot, amely az ember szívét akkor tölti el, amikor hazaér, amikor hozzá tud bújni a mennyei Atyjához, Istenének a kezébe simul, nehezen tudom elmesélni. Az ember ebben az ölelésben teljesedik ki, és emberi méltóságunk talán ekkor van a legmagasabb fokon. Isten karjaiból kibontakozva visszatérni a munkánkba, ez az igazán gyümölcsöző és szép, értékes és értelmes az életünkben. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 7. péntek, Ibolya napja van. Holnap László napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A hívek

A más vallásúak és a hitetlenek ezzel szemben nem sajnálják arra fecsérelni az idejüket,hogy széles körben terjesszék a Katolikus Egyház elleni vádakat, miközben az Egyház alig védekezik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube