Dal született a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_eukarisztiaalkdalszul.jpgAz egy év múlva kezdődő budapesti katolikus világtalálkozóra való felkészülést segíti a szerzemény.

Minden forrásom belőled fakad - ez a mottója a 2020. szeptember 13-án kezdődő rendezvénynek. Ezt az üzenetet dolgozta fel "NEKünk adtad magad" című dalában Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője. A médiaszakembernek 1997 óta születnek dalai, részt vett az imperfectum együttes megalapításában is.
A nekdal.hu honlapon a dal videóklipje mellett letölthető a stúdiófelvétel, az énekmentes – karaoke – változat, valamint a dal kottája és akkordos szövege.
Fontos szempont volt a megalkotásánál, hogy a szöveg a kor nyelvén, hűen fejtse ki a kongresszus mottójának üzenetét, eközben a dallam egyszerű legyen, így minél többen énekelhessék, templomi kórusok, közösségek is könnyen megtanulhassák, előadhassák.

https://szemlelek.net

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A szerzetes számára nem a valamitől való szabadság a lényeges, hanem a valamire való szabaddá válás. Nem a valamiről való lemondás a lényeg, hanem az, hogy ezáltal a teljességet, az élő Istent szolgálhatom, és Ő szeretetben birtokolhat engem.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 30. szombat, Janka és Zsanett napja van. Holnap Angéla és Petronella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Keresztes Szent János mondta

Keresztes Szent János mondta: Ha egy csutakot, egy darab fát az ingoványból kiveszünk, majd tűzre teszünk, annak előbb ki kell sírnia, fortyognia magából a mocsarat, s csak azután kaphat lángra.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube