Dal született a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_eukarisztiaalkdalszul.jpgAz egy év múlva kezdődő budapesti katolikus világtalálkozóra való felkészülést segíti a szerzemény.

Minden forrásom belőled fakad - ez a mottója a 2020. szeptember 13-án kezdődő rendezvénynek. Ezt az üzenetet dolgozta fel "NEKünk adtad magad" című dalában Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője. A médiaszakembernek 1997 óta születnek dalai, részt vett az imperfectum együttes megalapításában is.
A nekdal.hu honlapon a dal videóklipje mellett letölthető a stúdiófelvétel, az énekmentes – karaoke – változat, valamint a dal kottája és akkordos szövege.
Fontos szempont volt a megalkotásánál, hogy a szöveg a kor nyelvén, hűen fejtse ki a kongresszus mottójának üzenetét, eközben a dallam egyszerű legyen, így minél többen énekelhessék, templomi kórusok, közösségek is könnyen megtanulhassák, előadhassák.

https://szemlelek.net

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem az jut be a mennyországba, aki tudja a teológiát és felmondta a dogmatikát. Persze nagyon jó, ha tudja, nem árt az meg senkinek, de nem elég. Ami bennünket megválthat, az a szeretet mellett való tudatos döntés, a hitből, szeretetből fakadó jó cselekedetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 19. szombat, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tapasztalat

Sokszor megtapasztaljuk, hogy gyengeségünkben segítségünkre siet az Isten. Az embernek tudatában kell lennie annak, hogy hol vannak az ő határai.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube