Áldássá legyen ez az időszak!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_IMG_0571.jpgEgy nagyon kedves levelet kaptam, egy fiatal nőtől, amit az engedélyével, névnélkül megosztok! A sok szomorú, aggódó hang közepette, számomra ez a levél olyan volt, mint egy gyógyító napsugár!! Karanténban zárt lakásodban nyisd meg szívedet teremtő Istened felé, Ő biztos szeretettel átölel tégedet is!

Szeretettel, 

Csaba t.
Az első karantén alatt külföldön ragadtam egyedül 4 hónapra, kérdés volt, mikor látom a jegyesemet, a családomat, egyáltalán mi lesz. Az esküvőnket, amire szívemben kislány korom óta készültem, el kellett halasztani és csak később szűk családi körben tudtuk kimondani az igent, mégis....
Nekem 2 dolog adott erőt és útmutatást az elején: Szűz Mária, aki arra hívott, hogy imádkozzam, megmutatta, mekkora a felelősségem ebben a helyzetben és a félelmet teljes józanságra, felelősségtudatra változtatta, és egy sok éve tartott tanításodban elhangzott szavak visszhangoztak bennem: rajtunk múlik, hogy egy helyzet áldás vagy átok lesz számunkra. 
Csodálatos 4 hónapot töltöttem egyedül, bezárva egy lakásba, olyan volt mint egy hosszú lelkigyakorlat, s alatta sok évnyi fáradtságot tudtam kipihenni lelkileg (is), a munkámhoz nagyon sok ihletet kaptam és sok szép gyümölcsöt termett, szépen tudtam készülni az esküvőre, és bár több hónapra bespájzoltam, mégis megtanultam takarékosan, kreatívan, de finoman főzni. 
A legfontosabb azonban mégis az volt, hogy hogyan hajolt le hozzám, lett társam, tanítóm az Úr Jézus ezekben a hónapokban, hogyan éreztem, néha szinte fizikailag a Szűzanya jelenlétét (sose volt még ilyen tapasztalatom),  és itt, a lakás “fogságában” csodálatos lelki perspektívák nyíltak meg előttem. Néha már zavarba is jöttem az aggódó levelek láttán, miközben én kivirultam, boldog voltam, Isten tenyerén éltem.
A gyógyulásodon túl azért imádkozom, hogy számodra is áldássá, bő termésű áldássá legyen ez az időszak! 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bűn olyan, mint egy gát, amely elállja a kis patak futását a végtelen tenger felé. Ettől a víz kavarog, örvénylik, medréből kiáradva könnyen katasztrófát okozhat, sok életet, értéket elpusztíthat.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 26. kedd, Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 3/7

Mondják, milyen sok abortusz és válás van manapság.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube