Holtan találtak egy férfit, medvetámadás áldozata lehetett

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_medve-tusnadfurdon.jpgVégtelenül szomorú, amikor egy ország törvényhozói nem képesek megvédeni saját otthonukban az őket megválasztó embereket!!

Imádkozzunk az áldozatokért és azért, hogy szülőföldünkből ne csináljanak a döntéshozók szabadtéri állatkertet!! 

Őszinte részvétem az elhunyt családjának, 

Csaba t.  
Holtan találtak egy férfit, medvetámadás áldozata lehetett
Egy 69 éves férfit találtak holtan szombat este Gyergyójfalu közelében egy erdei háznál. A hatóságok szerint a sérüléseit medvetámadás okozhatta, de vizsgálják az eset körülményeit. 
A történtekről a Hargita megyei hegyimentő szolgálat gyergyószentmiklósi egysége adott tájékoztatást vasárnap, azt írták, hogy őket szombaton késő este riasztották egy idős férfihoz, aki feltehetően medvetámadás áldozata lett. Nyolcfős csapat indult a helyszínre, az áldozatot egy erdei házban találták meg, de már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínre érkezésük előtt elhunyt. 
A nyomozó hatóságok kiérkezése után a holttestet az aszfaltútig vitték, ahol átadták az illetékeseknek. HIRDETÉS A Hargita megyei rendőrségtől kapott információk szerint a férfi szombat reggel ment el otthonról, a feleségének azt mondta, hogy a gyergyószentmiklósi piacra megy. Mivel 16 óráig nem ért haza, a feleség két másik személlyel együtt az áldozat tulajdonában lévő erdei házhoz indult, útközben, az épülettől mintegy 150 méterre találtak rá a férfire, a rendőrség tájékoztatása szerint onnan vitték a házba, annak reményében, hogy meg tudják menteni. 
A helyszínre érkező egészségügyi szakemberek, rendőrök és hegyimentők már itt találták a férfit, és azt állapították meg, hogy a halált okozó sérüléseket  valószínűsíthetően egy vadállat – medve – okozhatta. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében hivatalból indítottak eljárást, vizsgálják az eset körülményeit.
Gergely Imre
www.szekelyhon.ro