Jézus üzenete

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_330359832_182491944521466_9014844786313281868_n.jpgNémet országban, Köln mellett egy hölgynek a Gyermek Jézus rendszeresen megjelenik.  A csatolt képet én magam készítettem egy ilyen jelenés alkalmakor a látnokról, Manuéláról. Szeretettel megosztom a 2021. december 28-án, kedden Aprószentek ünnepén történt jelenés jegyzőkönyvét! 

Ti nem értitek, hogy az abortusz nemzedéketek legnagyobb bűne. Egyre keményszívűbbekké váltok. Ha nem hallgattok figyelmeztetéseimre, és tovább haladtok a hitetlenség útján... akkor Jeremiás siralmai továbbra is felhangzanak, és Oroszország ostorrá válik a népetek számára. Égés lesz a Közel-Keleten, és nagy háború.” 
Az Orosz - Ukrán háború 2022 február  24-én kezdődött. 
Érdemes elolvasni az egészet,
Csaba t. 
Látom a kegyelmekben gazdag Gyermek Jézust. Egy sugárzó fénygömb veszi körül és két-két angyal lebeg Tőle jobbra és balra, szintén fénygömbökben. A Gyermek Jézus csodaszép, nagy aranykoronát visel, amely vörös kövekkel van kirakva. Göndör, rövid, sötétbarna haja és kék szeme van. Drága Vérének köntösét és palástját viseli. A köntös és a palást aranyliliomokkal hímzettek. A Gyermek Jézus jobb kezében nagy aranyjogarat tart. A jogar fején, azaz az aranygömbön egy vörös rubinokkal kirakott kereszt látható. Az Úr a bal kezében az aranykönyvet tartja.
Most egy kicsit közelebb jön hozzánk a jelenés. Az Úr megáld aranyjogarával:
„Az Atya és a Fiú – aki Én vagyok – és a Szentlélek nevében. Ámen."
M: „Igen, Uram, köszönöm, hogy eljöttél ma hozzánk! Dicsértessék a Jézus Krisztus mindörökké! Ámen."
A Mennyek Királya így szól:
„Ma eljöttem hozzátok, és Drága Vérem köntösét és palástját választottam. Miért tettem ezt? Miért ezt a napot választottam?
Ti nem értitek, hogy az abortusz nemzedéketek legnagyobb bűne. Egyre keményszívűbbekké váltok. Ha nem hallgattok figyelmeztetéseimre, és tovább haladtok a hitetlenség útján... akkor Jeremiás siralmai továbbra is felhangzanak, és Oroszország ostorrá válik a népetek számára. Égés lesz a Közel-Keleten, és nagy háború.”
M. „Uram, irgalmazz! Uram irgalmazz!"
„A kiút a jóvátétel imája, kiáltás az Örök Atya irgalmához. Térdeljetek le! Imádkozzatok a hatalmasokért, akik nem akarnak az Örök Atya előtt letérdelni! Mondtam neked, hogy irgalmamat fogom országotoknak adni. Ezt azáltal tettem, hogy Szent Gyermekségem megjelentem nektek.
Könyörülni fogok a közösségeken.
Áldjátok meg Szent Gyermekségem szobraival közösségeiteket, házaitokat, országaitokat! Így nemcsak a tudomány fog rajtatok segíteni, hanem az Örök Atya irgalma eláraszt benneteket, és gyorsan orvosolni fog minden csapást. Békét fogtok lelni. Én meg fogom a közösségeket, országokat és népeket a háborútól óvni, ha kívánságomat követitek.”
M. „Uram, ez azt jelenti, hogy a kegyelmekben gazdag prágai Kis Jézus szobrával, a Te Szent Gyermekséged szobrával kell nekünk, kell a papnak - a papnak kell? - igen, ez így helyes, és a papnak kell szobroddal áldania. Jól értettem? Igen, ez kegyelmet fog hozni számunkra. Igen."
A Mennyek Királya így folytatja:
„Szent Mihály arkangyal kardjával meg fogja érinteni a természetet, ennek oka a bűn lesz. Mivel azonban Én szeretem az embereket, és Én az Irgalmasság Királya vagyok, azt mondom nektek: teljesítsétek kívánságomat! Áldjátok meg Szent Gyermekségem szobraival házaitokat, közösségeiteket és országaitokat! Ennek jött most el az ideje. Amilyen mértékben ezt teszitek, úgy fogom irgalmasságomat országotokra, házaitokra, közösségeitekre, országaitokra árasztani, mindarra, aki teljesíti kívánságomat.
Mivel az emberek tele vannak gőggel, Gyerekként jelenek meg ezekben az időben. Az a kívánságom, hogy Gyerekként fogadjanak.”
M. „Könyörülj, Uram! Oh Jézus, Dávid Fia, irgalmazz nekünk és az egész világnak!"
Az Úr így szól:
„Ha tudnád, mennyire szeretem az embereket! Én magam vagyok a szeretet. Meg akarlak titeket óvni az örök haláltól. Ez az oka jövetelemnek."
Az angyalok a Mennyek Királya előtt térdelve énekelnek:
"Misericordias Domini in aeternum cantabo,
misericordias Domini in aeternum cantabo,
misericordias Domini in aeternum cantabo."
Most az Úr Szívéhez veszi jogarát. Ez lesz Drága Vérének hintője. Megáld minket Drága Vérével: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Drága Vérével mindannyiunkat meghint, a távoli embereket is, akik irgalmát kérik.
M. „Uram, ha teljesítjük kívánságodat..."
A Gyermek Jézus így szól:
„Ha teljesítitek kívánságomat, kegyelem és béke lesz köztetek. A háború elhalasztódik. Oroszország azonban ostorotok lesz, ha tovább jártok a hitetlenség útján.”
M. „Uram, irgalmazz nekünk és az egész világnak! Tehát hitetlenségünk miatt csapás csapást fog követni, de mi lehívhatjuk irgalmadat. Hálát adok Neked, Uram!"
Most a Kis Jézus közelebb jön az arcával:
„Az Örök Atya nem a ti elképzeléseitek szerint cselekszik. Az embereknek szavamra kell hallgatniuk, és azokat nem elvetniük. Hívjátok az Örök Atya irgalmát! Ez a ti menedéketek. Ámen."
Az Úr ezt az imát kéri tőlünk:
„Oh Jézusom, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől! Vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra!"
Az Úr imavirrasztást kíván január 6-ára és február 2-ára.
M. „Örülök, hogy újra eljössz, Uram!"
Jézus megáld minket: Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Az Úr elbúcsúzik: „Isten veled!"
M. „Isten veled, Uram! Adieu! Ne feledkezz meg rólunk, és óvj meg minket, irgalmazz nekünk!"
Ezt az üzenetet úgy közöljük, hogy nem kívánjuk a Római Katolikus Egyház ítéletét elővételezni.