Mária neve búcsú Csíksomlyón

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_02.csiksomlyoi_szuzanya.jpgA csíksomlyói kegyhely őszi Mária neve búcsújára 2011. szeptember 11-én és 12-én kerül sor. Mindkét napon a szentmisék reggel 8, délelőtt fél 11 és este 7 órakor lesznek.

Szeptember 11-én, vasárnap a fél 11-kor kezdődő szentmise szónoka Ft. Csont Ede, a gyulafehérvári Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézet prefektusa lesz. Az esti szentmise után, 8 órakor a csíksomlyói kegytemplom 80 éves orgonája tiszteletére orgonakoncertre kerül sor Lászlóffy Árpád Székelyudvarhelyen élő orgonaművész előadásában.
Szeptember 12-én, hétfőn a fél 11-kor kezdődő ünnepi szentmise szónoka Nt. Sebestyén Péter szentszéki tanácsos, marosvásárhelyi plébános lesz.
A csíksomlyói ferences testvérek szeretettel várják a kegyhely őszi búcsújára a kedves testvéreket azért, hogy „a Szűzanya köré összegyűlve Krisztussal találkozhassunk, és hitünkben megerősödjünk!”
(Borsodi L. László ferences sajtóreferens)
(Fotó: www.harghitatourism.ro)

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

… jó együtt lenni, jó találkozni, jó közösségben lenni, sokkal jobb, mint az elszigetelődés – még a fényűző elefántcsonttorony magányánál is boldogítóbb a szeretetből vállalt közösség. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna és Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A sok jó...

Az Egyház sok jót hozott létre, ami rendkívüli és korszakalkotó volt az adott korban:kórházakat, iskolákat alapítottak, a rabszolgaságot eltörölték, felkarolták a szegényeket, elesetteket...
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube