Üzenj a Magyar Nemzetnek Karácsonyra!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_250px-christmas_tree.jpg2011. december 17-én ismét megrendezésre kerül az Emlékparkban a Magyarok Karácsonya. E szimbolikus történelmi helyszínen méltó módon megünnepelhetjük a világmagyarság nagy családjának jelképes karácsonyát, erősíthetjük nemzettársainkban az összetartozást, egymás iránti felelősségvállalást.

Drága Barátaim!
2011. december 17-én ismét megrendezésre kerül az Emlékparkban a Magyarok Karácsonya. E szimbolikus történelmi helyszínen méltó módon megünnepelhetjük a világmagyarság nagy családjának jelképes karácsonyát, erősíthetjük nemzettársainkban az összetartozást, egymás iránti felelősségvállalást.
Az ünnep alkalmából felhívást intézünk a világ magyarjai számára: üzenjenek a Magyar Nemzetnek Ópusztaszerre, a Magyarok Karácsonyára. A legszebb gondolatok neves magyar előadóművészek tolmácsolásában hangzanak el december 17-én, és karácsonyfadíszeken megörökítve az itt felállított Magyarok Karácsonyfájának ékei lesznek. Az üzenetek egy emlékalbumba kerülnek, mely a karácsonyi időszak elmúltával bárki számára elérhető lesz.
Fontosnak tartjuk, hogy rendes székely emberek, véleményformáló személyiségek, jó magyar emberek üzeneteit, gondolatait is összegyűjtsük, ezért tisztelettel kérjük, csatlakozzatok e nemzeterősítő és nemes kezdeményezéshez karácsonyi üzenetetek elküldésével!
Ünnepi gondolatait, jókívánságaitokat minél hamarabb várjuk az üzenetküldés alábbi lehetőségeivel:
1. Elektronikus képeslapon: http://opusztaszer.hu/magyarokkaracsonya
2. E-mailben:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3. Postai úton: 6767 Ópusztaszer, Szoborkert 68. A borítékra írják rá :"Üzenet a Nemzetnek"!
4. Üzenet beolvasása telefonon: +36 62 275 133
Szeretettel várjuk Önt is a Magyarok Karácsonyára, ünnepeljen velünk december 17-én!
Áldott adventi készülődést és Kegyelmekben Gazdag Karácsonyt kívánok!
Kérnélek benneteket, küldjétek tovább a felhívásunkat mindenkinek.
Hálás szívvel:
Farkasné Márton Katalin
Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark
6767. Ópusztaszer, Szoborpark 68.
tel: +36308227070